“Για Πάντα”: Έρχεται το νέο Best Of album του Παντελή Παντελίδη!

Dec 13, 2016 No Comments by

Μια μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη!

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας καλλιτέχνης που κατάφερε όσα πολλοί θα ήθελαν και μάλιστα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δεν είναι ατυχής ο χαρακτηρισμός του ως φαινόμενο στην ελληνική δισκογραφία!

Ακόμα και τόσους μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, αγαπιέται αμείωτα από το κοινό του που τον έφερε στο προσκήνιο, τον ανέβασε ψηλά και του χάρισε μια σπουδαία θέση στην καρδιά του.

«Για Πάντα…» είναι ο τίτλος ενός Best Of Album που θα κυκλοφορήσει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και ο τίτλος του δεν είναι τυχαίος. Ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας!

Εκτός από τα γνωστά τραγούδια του, το άλμπουμ θα περιέχει και ακυκλοφόρητα τραγούδια που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Ένα από αυτά είναι και το “Άλλη Μία Ευκαιρία”, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου από τον Τηλεθεατή, για να συνεχίσει την φρενήρη πορεία του “Θυμάμαι”.

Δεκαοχτώ τραγούδια του από τις τέσσερις πλατινένιες δισκογραφικές δουλειές του θα συνθέσουν ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ.

“Θυμάμαι”, “Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο”, “Γίνεται”, “Είχα Κάποτε Μια Αγάπη”, “Όνειρο Ζω”, “Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω”, “Συνοδεύομαι”, “Λιώμα Σε Γκρεμό”, “Να Σου Πω”, “Παραμυθιάζομαι”, “Τα Σχοινιά Σου”, “Σκούπισε Τα Πόδια Σου Και Πέρασε”, “Πίνω Από ‘Κει Ψηλά Για Σένα”, είναι τα σπουδαιότερα!

Το Best Of Album άλμπουμ «Παντελής Παντελίδης Για Πάντα…» θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τη MINOS EMI/ Universal.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Για Πάντα”: Έρχεται το νέο Best Of album του Παντελή Παντελίδη!”

Leave a Reply