Ηλίας Βρεττός: “Στη ζωή μου μού αρέσει να ρισκάρω!”

Jul 02, 2012 No Comments by

O Ηλίας Βρεττός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Espresso” και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία αλλά και τα προσωπικά του!

Συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κορόνα – γράμματα» και δήλωσε πως στην ζωή του, του αρέσει να ρισκάρει σε καμία περίπτωση όμως δεν αναφέρετε όπως τονίζει στο θέμα των τυχερών παιχνιδιών. Είναι κάτι που τον βρίσκει αντίθετο.

Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη:

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκες με τον αθλητισμό και μάλιστα εκτός των άλλων συμμετείχες και στην ομάδα πόλο της περιοχής σου με πολλές διακρίσεις. Ποιο ήταν το έναυσμα να ασχοληθείς με τη μουσική;

Από μικρό παιδάκι δύο πράγματα ζητούσα από τους γονείς μου: το ένα ήταν να με γράψουν στο κολυμβητήριο και το άλλο να με γράψουν στο ωδείο για να μάθω κιθάρα. Το πρώτο το κατάφερα σχετικά εύκολα, καθώς στην Γ’ Δημοτικού ξεκίνησα να ασχολούμαι με την κολύμβηση, ενώ από το Γυμνάσιο και μετά ασχολήθηκα σε επίπεδο πρωταθλητισμού πλέον με την υδατοσφαίριση στην ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου. Όσον αφορά την εγγραφή μου στο ωδείο όμως, αντιμετώπισα δυσκολίες, καθώς οι γονείς μου πίστευαν πως πρόκειται για ένα παιδικό καπρίτσιο και ότι, αν ξεκινούσα μαθήματα κιθάρας, πολύ σύντομα θα βαριόμουν και θα σταματούσα. Μόνο που ύστερα από μερικά χρόνια συνεχούς πίεσης και γκρίνιας από τη μεριά μου στην ΣΤ’ Δημοτικού με πήγαν για πρώτη φορά στο ωδείο. Έτσι, ξεκίνησα να μαθαίνω μουσική και από τότε ένιωσα πως αυτό ήταν από τα καλύτερα πράγματα που είχαν συμβεί στη ζωή μου.

Ο… πρωταθλητισμός είναι δύσκολος στον χώρο του τραγουδιού;

Το τραγούδι και η δισκογραφία είναι σίγουρα μια μορφή πρωταθλητισμού. Ο χώρος αυτός είναι πάρα πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός και δεδομένης της υπερπροσφοράς των τραγουδιστών, θα πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση, να εξελίσσεσαι και να φροντίζεις να κάνεις σωστές επιλογές. Τέλος, όπως και στον αθλητισμό έτσι και στο τραγούδι, θα πρέπει να μάθεις να πειθαρχείς, να ακούς, να σέβεσαι, να συνεργάζεσαι και να δουλεύεις σκληρά με τον εαυτό σου.

Εχεις σταθεί τυχερός στα πέντε χρόνια που κάνεις καριέρα;

Ο παράγοντας τύχη είναι πολύ σημαντικός και θα ήμουν τουλάχιστον αχάριστος αν έλεγα το αντίθετο. Έχω υπάρξει τυχερός κυρίως στο ότι είχα σωστούς ανθρώπους-συνεργάτες δίπλα μου από το ξεκίνημά μου αλλά και στο ότι πολλές φορές οι συγκυρίες βοήθησαν σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές στο να πάω ένα βήμα πιο πέρα και όχι προς τα πίσω.

Νέο τραγούδι με τίτλο «Κορόνα – γράμματα». Σου αρέσει να ρισκάρεις στη ζωή σου;

Το «Κορόνα – γράμματα» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα είναι το νέο μου τραγούδι που δουλεύουμε αυτήν την περίοδο. Είναι ένα άκρως χορευτικό τραγούδι και αποτελεί τον προπομπό της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς μου η οποία αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται με πολλή προσοχή και όρεξη και θα κυκλοφορήσει και αυτή από την Universal Music. Στη ζωή μου μού αρέσει να ρισκάρω, σε καμία περίπτωση όμως δεν αναφέρομαι στο θέμα των τυχερών παιχνιδιών κ.λπ. Είναι κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο καθόλου.

Τα επαγγελματικά τα κυνηγάς. Στα προσωπικά σου κάνεις το ίδιο;

Στα προσωπικά, όταν είμαι σε μια σχέση, το κυνηγάω και το προσπαθώ πολύ. Όταν όμως είμαι μόνος μου, είμαι υπέρ της άποψης ότι αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους και όσο πιο πολύ τα κυνηγάς τόσο δυσκολότερα σου συμβαίνουν.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ηλίας Βρεττός: “Στη ζωή μου μού αρέσει να ρισκάρω!””

Leave a Reply