«Ακόμη μια μέρα» | Νέο τραγούδι & video clip του Σωτήρη Ψυλλάκη με υπογραφή της Αρετής & Ιωάννας Σπανομάρκου

Mar 06, 2015 No Comments by

Ένα εξαιρετικό videoclip γυρισμένο στη μαγευτική Σύρο έρχεται να πλαισιώσει το τραγούδι «Ακόμη μια μέρα».

Πρόκειται για μια μοναδική ερωτική μπαλάντα που έχουν γράψει οι διεθνώς αναγνωρισμένες μουσικοσυνθέτριες Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου και ερμηνεύει αισθαντικά ο Σωτήρης Ψυλλάκης.
Είναι ένα τραγούδι για εκείνους που πληγώθηκαν από έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση και τα γυρίσματα του video clip έγιναν στο πανέμορφο Κίνι της Σύρου.

Οι ταλαντούχες μουσικοσυνθέτριες έχουν επιμεληθεί τη σκηνοθεσία του video clip αλλά και την ενορχήστρωση στην οποία συμμετέχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Γιώργος Ξενοκώστας.
Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ με τίτλο «ΔΥΟ» των Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου, ανάμεσα σε 13 εξαιρετικές δημιουργίες τις οποίες ερμηνεύουν καταξιωμένες αλλά και νέες φωνές όπως Αρετή Κετιμέ, Χρήστος Παπαδόπουλος, Τζίνα Δαλάκα, Μπάμπης Βελισσάριος, Δημήτρης Τσινιδέλος, Κώστας Υφαντής, Έφη Γιαννακοπούλου και Γιώργος Ράπτης.
Η μουσική τους έχει ταξιδέψει πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, φέρνοντας τιμητική διάκριση από τον τελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Μουσικής Σύνθεσης (ISC) για το ορχηστρικό συρτάκι «Αμέθυστος» αλλά και για το τραγούδι «Είμαι ελεύθερη κι ωραία» από τον ημιτελικό του ίδιου διαγωνισμού.

Απολαύστε το:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Ακόμη μια μέρα» | Νέο τραγούδι & video clip του Σωτήρη Ψυλλάκη με υπογραφή της Αρετής & Ιωάννας Σπανομάρκου”

Leave a Reply