Αλκμήνη Χατζηγιάννη | ” Ένα σημαντικό στοιχείο που μας έκανε ως Μystique να ταιριάξουμε ήταν το χιούμορ”

Aug 02, 2016 No Comments by

Όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινούλι”

Αλκμήνη Χατζηγιάννη έχοντας κυκλοφορήσει  πριν λίγους μήνες την νέα της επιτυχία “Θυμώνω” σε μουσική και στίχους Γιάννη Ιερεμία το οποίο ήδη έχει αγαπηθεί θερμά από τον κόσμο και κάνοντας την τηλεοπτική έκπληξη την φετινή έκπληξη στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στo “Ραντεβού” στο Star, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινούλι” για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά μίλησε για το πως δημιουργήθηκαν οι Μystique, λέγοντας πως η πρόταση έγινε από τον Bασίλη Κοντόπουλο, τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Posidonio ο οποίος έκανε την αντίστοιχη πρόταση και στις άλλες δύο κοπέλες και αυτό ήταν κάτι που την τίμησε πάρα πολύ.

Στην συνέχεια η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως το κοινό σημείο το οποίο είχαν ως Mystique ήταν το χιούμορ τους, κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για να ταιριάξουν ενώ ο λόγος που το συγκρότημα σταμάτησε να υφίσταται ήταν γιατί  αποφασίστηκε πως αυτό ήταν κάτι που είχε κάνει τον κύκλο του και ίσως κάποια από τις κοπέλες να θελε να πραγματοποιήσει μια solo καριέρα.

Τέλος η Αλκμήνη τόνισε πώς όποιες επιλογές έχει κάνει στην ζωή της, τις έχει κάνει για κάποιο λόγο και προσπαθεί να μάθει είτε κερδίσει, είτε χάσει από αυτές.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αλκμήνη Χατζηγιάννη | ” Ένα σημαντικό στοιχείο που μας έκανε ως Μystique να ταιριάξουμε ήταν το χιούμορ””

Leave a Reply