Αμαρυλλίς | “Πολλές φορές ο ανταγωνισμός σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος”

Jul 08, 2016 No Comments by

Όλα όσα δήλωσε στο χθεσινό 2ΝightShow!

Η Αμαρυλλίς έπειτα από μια επιτυχημένη σεζόν στην Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου και έχοντας επιστρέψει πριν λίγες μέρες με το νέο της τραγούδι “Aυτό να μείνει μεταξύ μας” με την νέα της συνεργασία με την Panik Platinum, βρέθηκε καλεσμένη χτες το βράδυ στο Τhe2Night Show και μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη ο οποίος της χάρισε μια μεγάλη της επιτυχία με τίτλο “Διαταγές” λέγοντας πως  είχαν συνεργαστεί μαζί σε συναυλίες για αρκετό χρονικό διάστημα, ήταν αρκετά δεμένοι καθώς κάνανε παρέα και ότι το γεγονός της απώλειας του, στοίχισε αρκετά πολύ, δηλώνοντας πως όλοι μας πρέπει να ζήσουμε να τον θυμόμαστε έτσι όπως τον ξέραμε.

Στην συνέχεια δήλωσε πως έχει αρκετούς φίλους από τον χώρο και πιστεύει ότι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις γυναίκες πολλές φορές μπορεί να είναι καλός γιατί σου δίνει περιθώριο να γίνεσαι καλύτερος, να παίρνεις πράγματα και να εμπνέεσαι.

Ακόμα μίλησε για το νέο της τραγούδι “Αυτό να μείνει μεταξύ μας” το οποίο είναι μια νέα της συνεργασία με τον Stan και την ομάδα του και την νέα της δισκογραφική οικογένεια της Panik Platinum, το οποίο είναι μια δυναμική ρούμπα με νησιώτικο αέρα το οποίο ερμήνευσε ακαπέλα, δίνοντας μια μικρή γεύση για τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Τέλος η Αμαρυλλίς με την συνοδεία του Δημήτρη Σταρόβα στην κιθάρα ερμήνευσε το “Διαταγές” με το οποίο ταρακούνησε όλο το πλατώ.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αμαρυλλίς | “Πολλές φορές ο ανταγωνισμός σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος””

Leave a Reply