“Ανάμεσα στο Φως και στη Βροχή” | Ένας ολοκαίνουριος δίσκος με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόπουλου & Θανάση Σάλτα!

May 05, 2015 No Comments by

Το «Ανάμεσα στο Φως και στη Βροχή» κυκλοφορεί σε cd από την FM Records.

Πρόκειται για έναν concept δίσκο, με ποιοτικά τραγούδια τα οποία υπογράφουν δυο βραβευμένοι δημιουργοί, ο συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος και ο συγγραφέας/στιχουργόςΘανάσης Σάλτας. Είναι ένα ολοκληρωμένο έργο το οποίο γεννήθηκε μέσα από το όμορφο πάντρεμα της μουσικής του Γιώργου Παπαδόπουλου και της ποίησης του Θανάση Σάλτα.

Είναι ένα συνθετικό-στιχουργικό έργο αποτελούμενο από 8 τραγούδια όπου η μουσική και ο στίχος δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Άλλωστε οι θετικότατες δισκοκριτικές επιβεβαιώνουν την πολύ όμορφη και πετυχημένη αυτή συνεργασία των δύο δημιουργών στο cd.

Τραγούδια όπως Χρώματα, Κόρη του Μαγιού, Ανάμεσα στο Φως και στη Bροχή, Φονικό, Αναγέννεσις έχουν βραβευθεί σε διαγωνισμούς τραγουδιού.

Τα τραγούδια του έργου δημιουργήθηκαν για να γεννούν εικόνες και να ταξιδεύουν την φαντασία του ακροατή, στον κόσμο των ονείρων και των συναισθημάτων…

Το έργο αυτό έχει μια λυρική μαγεία που μπορεί να μας συγκινήσει, να αγγίξει τις καρδιές μας, και να μας πλημμυρίσει με όμορφα συναισθήματα… Εν κατακλείδι είναι ένα όμορφο έργο 8 τραγουδιών, το οποίο αρέσει σε πολύ κόσμο, γιατί πολύ απλά ο ακροατής ταξιδεύει μέσα από τις μουσικές και τους στίχους του…

Tracklisting:

1. Χρώματα 3.51

2. Κόρη του Μαγιού 3.37

3. Ανάμεσα στο Φως και στη Βροχή 4.15

4. Στην αγκαλιά σου 2.47

5. Χορός στον καθρέπτη 2.20

6. Φονικό 5.14

7. Όλα Άνεμος 2.27

8. Αναγεννεσις 3.35

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “Χρώματα”:

και το ομώνυμο τραγούδι “Ανάμεσα στο Φως και στη Βροχή”:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Ανάμεσα στο Φως και στη Βροχή” | Ένας ολοκαίνουριος δίσκος με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόπουλου & Θανάση Σάλτα!”

Leave a Reply