“Άννα Βίσση. Η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ… Το λεύκωμα”| Η επίσημη παρουσίαση ορίστηκε στις 28/3 στο Pantheon Theater!

Mar 25, 2015 No Comments by

Η Άννα Βίσση μας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου λευκώματος για τα 40 χρόνια της στο τραγούδι!

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο – λεύκωμα του Στέλιου Κοντέα που εκδίδεται «επετειακά» για τα 40χρόνια της Άννας Βίσση στην ελληνική δισκογραφία, είναι πλέον γεγονός!
Ένα βιβλίο-λεύκωμα αφιερωμένο σε εκείνη που έγινε με τη συγκατάθεσή της, χωρίς βέβαια να εμπλέκεται άμεσα.
Ο βασικός λόγος που ενέπνευσε όλους τους συντελεστές της έκδοσης -και φυσικά είχε τη στήριξη της Άννας Βίσση-
είναι η φιλανθρωπική του διάσταση, καθώς δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα παιδιά σε Ελλάδα και Κύπρο θα ενισχυθούν από τις πωλήσεις. Συγκεκριμένα, 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Ελλάδα θα διατεθούν απευθείας στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Κύπρο και το εξωτερικό θα διατεθούν απευθείας στο Sophia Foundation for Children.

Πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη πολυτελή έκδοση 276 σελίδων με αυστηρά επιλεγμένο φωτο- γραφικό υλικό -διάσημων φωτογράφων (οι οποίοι παραχώρησαν αφιλοκερδώς τα δικαιώματά τους επί των φωτογραφιών και τα προσφέρουν για το φιλανθρωπικό σκοπό), αλλά και ερασιτεχνών θαυμαστών- από την καλλιτεχνική πορεία της Άννας Βίσση την περίοδο 1996 – 2013.

Στις σελίδες του βιβλίου αναδημοσιεύονται τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα των κριτικών σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς και τα χαρακτηριστικότερα σημεία των συνεντεύξεων της απόλυτης ελληνίδας σταρ.
Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με δηλώσεις προσωπικοτήτων για την Άννα Βίσση, καθώς και ένας πλήρης κατάλογος με τα δεκάδες βραβεία που της έχουν απονεμηθεί συμπληρώνουν την έκδοση.

Στο πλαίσιο της λήξης της περιόδου της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί η Άννα Βίσση «Οι Καμπάνες του Εντελβάϊς» και με την υποστήριξη του Pantheon Theater έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 να γίνει η α’ παρουσίαση του εν λόγω λευκώματος στο φουαγέ του θεάτρου, με παρουσία της κας Βίσση, του προέδρου του οργανισμού κ. Γιαννόπουλου & εκπροσώπων του Χαμόγελου του Παιδιού και πολλών διάσημων ανθρώπων
που έχουν συνεργαστεί με την Άννα Βίσση και έχουν αναφερθεί στο λεύκωμα σε εκείνη. Το «παρών» θα δώσει και η Άννα Βίσση.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ παράλληλα το λεύκωμα θα πωλείται στο χώρο υποδοχής του θεάτρου Pantheon.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 18:00
ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 18:30 | ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 19:30
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 20:30

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Άννα Βίσση. Η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ… Το λεύκωμα”| Η επίσημη παρουσίαση ορίστηκε στις 28/3 στο Pantheon Theater!”

Leave a Reply