Αντύπας, Μενιδιάτης & Βασιλική Νταντά: Το tralala.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα τους | Φωτορεπορτάζ

Oct 30, 2015 No Comments by

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και το frangelico άνοιξε τις πύλες του στο κοινό για να υποδεχτεί το νέο hot σχήμα της πόλης!
Αντύπας και Χρήστος Μενιδιάτης επέστρεψαν ξανά στη σκηνή μετά από 28 ολόκληρα χρόνια και μας χάρισαν στιγμές απόλυτης διασκέδασης.

Οι δυο γνήσιοι τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμματος υποδέχτηκαν το κοινό σε έναν ξέφρενο πανηγυρισμό που μετέδωσε το παλμό της διασκέδασης στα ύψη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νυχτερινής διασκέδασης, Αντύπας κατάφερε να μας “αναστατώσει” και να μας ξεσηκώσει, ερμηνεύοντας τις γνωστές του επιτυχίες “Ώρες Ώρες”, “Εκεί που ήσουν ήμουν” αλλά και τελευταίες επιτυχίες με υπογραφή του Φοίβου.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης ερμηνεύοντας νέες αλλά και φυσικά τις παλιότερες προσωπικές του επιτυχίες κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τη θερμοκρασία ώρα με την ώρα, με τη μια να διαδέχεται την άλλη.

Το σχήμα συμπλήρωσε με τη δυναμική παρουσία της η ταλαντούχα Βασιλική Νταντά η οποία κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το έντονο ταπεραμέντο της. Ερμήνευσε νέες της επιτυχίες “Δεν με ρίχνεις τώρα πια”, “Αν όχι εμείς” και κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Το frangelico υπόσχεται τις νύχτες του χειμώνα μας να πάρουν «φωτιά» με ένα μουσικό σχήμα που θα ταρακουνήσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αντύπας, Μενιδιάτης & Βασιλική Νταντά: Το tralala.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα τους | Φωτορεπορτάζ”

Leave a Reply