Άντζυ Σαμίου: “Η καριέρα μου ως τραγουδίστρια έχει τελειώσει κι είναι προσωπική μου επιλογή”

Jun 15, 2015 No Comments by

Η Άντζυ Σαμίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους που απομακρύνθηκε από το χώρο της μουσικής.

Η Άντζυ Σαμίου μεσουράνησε στο χώρο του τραγουδιού τις προηγούμενες δεκαετίες και πολλοί αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και απέχει πια ολοκληρωτικά από αυτό που την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό.

Με μία συνέντευξή της στο verysorry.gr η Άντζυ Σαμίου αποκαλύπτει πως το τραγούδι για εκείνη έχει τελειώσει πια, ποιοι είναι οι λόγοι για αυτή της την επιλογή αλλά και με τι ασχολείται πια σήμερα.

Είναι απορίας άξιον, πως μετά την περιπέτεια του γιου σου με τα ναρκωτικά επέστρεψες δυναμικά με νέα δισκογραφική δουλειά και με ραδιοφωνική εκπομπή, ξαφνικά αποφάσισες πάλι να απέχεις.
Η καριέρα μου ως τραγουδίστρια, έχει τελειώσει και είναι προσωπική επιλογή. Το τραγούδι και πάλι να μην σταματούσα θα πόζαρα για τα ρούχα της αδελφής μου γιατί μου κάνουν στο στιλ μου.

Ξαναγύρισες και ξαναέφυγες σε μια στιγμή που ο κόσμος σε αναζητούσε κι αν θες του λείπεις ακόμη…
Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους, όταν φτάνεις στο σημείο που δεν θες να κάνεις κάτι άλλο γιατί δεν έχεις τους λόγους να το συνεχίσεις, σταματάς. Αυτό είναι το πιο έντιμο που πρέπει να πράξεις και για σένα κατά κύριο λόγο αλλά και για τον κόσμο που σε στήριζε. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια τραγουδούσα με την καρδιά μου, όταν έπαψα να το θέλω είπα τέρμα, αλλιώς θα ήταν υποκριτικό.

Κάποιοι είπαν ότι άλλα περίμενες από τον τρόπο προώθησης της τελευταίας σου δισκογραφικής δουλειάς από την πλευρά της εταιρίας σου, είχε απογοητευτικά αποτελέσματα…
Καμία σχέση, είχα αποφασίσει να σταματήσω πριν βγει το CD. Έκανα ένα comeback κάτω από συμβουλές κι αν θες γιατί το επιθυμούσε πολύ και ο κόσμος. Τελικά όλο αυτό με έκανε να πιστεύω όπως ακριβώς ένιωθα και στην αρχή, να σταματήσω. Είδα τα πράγματα από μέσα, πολύ χειρότερα από ότι ήταν πριν. Έτσι, λοιπόν αποφάσισα ότι δεν ήθελα να είμαι σε αυτό το κύκλωμα, με αυτούς τους τρόπους και με τέτοιους ανθρώπους.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Άντζυ Σαμίου: “Η καριέρα μου ως τραγουδίστρια έχει τελειώσει κι είναι προσωπική μου επιλογή””

Leave a Reply