Άσπα Τσίνα – Ελεάνα Παπαϊωάννου| Ξανά μαζί 14 χρόνια μετά το Fame Story!

Dec 20, 2016 No Comments by

Η αναπάντεχη συνάντηση των δύο κυριών του Fame Story 1!

Έχουν περάσει δεκατέσσερα χρόνια από τις αλησμόνητες εκείνες στιγμές που εκτυλίχθηκαν on camera στο live show του Fame Story 1. Πρωταγωνίστριες φυσικά η τότε διαγωνιζόμενες Άσπα Τσίνα και Ελεάνα Παπαϊωάννου!

Μέσω facebook είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε για τη συνάντηση των δύο τραγουδιστριών τόσα χρόνια μετά τα γεγονότα που όλοι θα θυμόμαστε για χρόνια. Όπως φαίνεται, οι δυο τους έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους το παρελθόν και η μεταξύ τους σχέση είναι πολύ καλή.

“Είμαστε στο ίδιο δωμάτιο για περίπου τρεις μήνες, στο τέλος γίναμε κουλουβάχατα, περάσανε τα χρόνια, αλλάξαμε, μεγαλώσαμε ένα χειροκρότημα -δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό- για την κυρία Άσπα Τσίνα”, δηλώνει η Ελεάνα στο παρακάτω video.

Ενώ η Άσπα Τσίνα έγραψε στα social media της: “Επισκέφτηκα τις «Γραμμες» για να τη δω και να την ακούσω. 14 χρόνια μετά…Ατέρμονη συζητηση στο καμαρίνι της, αναμνήσεις, εκμυστηρευσεις, γέλια, ζεστασιά… Το 3λεπτο που μοιραστηκαμε τραγουδιστικά οταν η Eleana Papaioannou με ανέβασε στη σκηνη… Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε …Ο αυθορμητισμός,το χιούμορ και η αγάπη μας για το τραγούδι και τη μουσική παραμένουν σταθερές αξίες στη ζωή μας και μας ενώνουν παντα”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Άσπα Τσίνα – Ελεάνα Παπαϊωάννου| Ξανά μαζί 14 χρόνια μετά το Fame Story!”

Leave a Reply