“Άστα όλα κι έλα” | Ακούστε όλα τα τραγούδια του νέου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου!

Nov 06, 2016 No Comments by

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσιάζει την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της, σε συνεργασία με την Heaven Μusic, με τίτλο «Ασ΄τα Όλα Κι Έλα».

Ο νέος δίσκος της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Ασ΄τα Όλα Κι Έλα», περιλαμβάνει 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων το «Ασ΄τα Όλα Κι Έλα», το «Ανήσυχος Καιρός» και το «Αν Είχα Μείνει»! Και τα τρία έχουν ήδη γίνει τεράστιες επιτυχίες καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις του ελληνικού ραδιοφωνικού air play και έχουν κάνει ρεκόρ σε views στο YouTube.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια δημιούργησε ένα album με μουσική και στίχους από τους πιο καταξιωμένους δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής όπως την Όλγα Βλαχοπούλουτην ΕλένηΓιαννατσούλια, την Εύη Δρούτσα, τον Ηλία Κάμπακάκη, τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, τονΓιώργο Παπαδόπουλο, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Ηλία Φιλίππου και τον Γιάννη Φρασέρη.

Μαζί με την μεγάλη αυτή κυκλοφορία του album έρχεται και το καινούριο on line social hub της Νατάσας Θεοδωρίδου μέσα από το οποίο μπορούν όλοι οι αγαπημένοι ακροατές της να την ακολουθούν και να βρίσκουν όλα τα διαδυκτιακά της νέα σε μία σελίδα!

Το album «Ασ΄τα Όλα Κι Έλα» της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα από την Heaven Music!

Ακούστε όλο το δίσκο:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Άστα όλα κι έλα” | Ακούστε όλα τα τραγούδια του νέου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου!”

Leave a Reply