Χρύσπα, Χριστίνα Κολέτσα και Μαρία Ιακωβου στο φινάλε του Ηλία Βρεττού στο Dames! (Φωτογραφίες)

Oct 25, 2015 No Comments by

Θριαμβευτικά ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο DAMES ο Ηλίας Βρεττός.

Ήταν το πιο πετυχημένο πάρτυ του καλοκαιριού! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που με το καλοκαιρινό του hit “Και πετάω ψηλά” σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts, δημιούργησε καινούρια “μόδα” με το Real Live Experience που παρουσίαζε κάθε Πέμπτη στο Dames, αναδεικνύοντας το χώρο σε hot spot της Γλυφάδας.

Η ολοκλήρωση των εμφανίσεων του συγκέντρωσε πλήθος φίλων επώνυμων και μη. Ανάμεσά τους τρεις εντυπωσιακές γυναίκες η Χρύσπα, η Μαρία Ιακώβου και η Χριστίνα Κολέτσα ανέβηκαν στο stage και ανέβασαν με την παρουσία τους το θερμόμετρο στα ύψη.

Εκεί βρέθηκαν και τα μοντέλα Μαρία Λουίζα Βούρου, Χριστιάνα Καρνέζη και Κατερίνα Ευαγγελινού. Και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει ο επιστήθιος φίλος του Κώστας Δόξας ο οποίος πήρε και επίσημα τη σκυτάλη από τον Ηλία και μαζί με την Κατερίνα Στικούδη θα βρεθούν στη σκηνή του Dames την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου σε ένα εκρηκτικό live.

Ο Ηλίας Βρεττός στο φινάλε της βραδιάς ευχαρίστησε από καρδιάς το κοινό που αγκάλιασε τα live του και ανανέωσε το ραντεβού για τις 23 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας στον ιστορικό χώρο του “Wild Rose” που φέτος μεταμορφώνεται και ανοίγει τις πόρτες του ως Apotheke.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Αργύρης Κωνσταντίνου

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χρύσπα, Χριστίνα Κολέτσα και Μαρία Ιακωβου στο φινάλε του Ηλία Βρεττού στο Dames! (Φωτογραφίες)”

Leave a Reply