Χριστίνα Κολέτσα | “Πάντα η δουλειά μου για μένα ήταν ένα χόμπι”

Jun 01, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ τι δήλωσε!

Χριστίνα Κολέτσα έπειτα απο την τελευταία της κυκλοφορία “Πρόσκληση για Δυο” το οποίο αγαπήθηκε θερμά απο τον κόσμο, βρέθηκε καλεσμένη στο “The2NightShow” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα 15 χρόνια που βρίσκεται αισίως στον χώρο της μουσικής, έχοντας κυκλοφορήσει 5 δίσκους λέγοντας πως:”Πάντα η δουλειά μου για μένα ήταν ένα χόμπι και δεν είχα ποτέ αυτή την μανία να κάνω συλλογές με φωτογραφήσεις και με προσωπικούς δίσκους, ήμουν πάντα ένα παιδί που διασκέδαζε με όλο αυτό το κομμάτι”.

Στην συνέχεια μίλησε για την εμπειρία της ως παρουσιάστρια καθώς στο παρελθόν είχε παρουσιάσει μια εκπομπή, λέγοντας πως αν στο μέλλον υπήρχε μια καλή πρόταση τότε πιθανόν να έλεγε το ναι γιατί όπως είπε θα μπορούσε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

Τέλος μίλησε για το νέο της τραγούδι  το οποίο υπογράφει ο Δημήτρης Ξυπολιάς ενώ την ενορχήστρωση ο Γιάννης Κυφωνίδης τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενη για όλο αυτό το νέο της ξεκίνημα, λέγοντας πως δεν την απασχολεί για το πόσο μεγάλη επιτυχία θα γίνει γιατί το έχει λατρέψει όπως και να έχει γιατί ήταν προσωπική της επιλογή.

Δείτε εδώ  όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χριστίνα Κολέτσα | “Πάντα η δουλειά μου για μένα ήταν ένα χόμπι””

Leave a Reply