Χριστίνα Μαραγκόζη: “Η απώλεια του Αντώνη Βαρδή μου στοίχισε πάρα πολύ, ανεξάρτητα αν είχαμε χωρίσει”

Feb 28, 2015 No Comments by

Όσα είπε η Χριστίνα Μαραγκόζη σε τηλεοπτική εκπομπή….

Την τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη φιλοξένησε η βραδινή εκπομπή του Antenna “Τα Καρντάσιανς”.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του Αντώνη Βαρδή, τον τρόπο που της φέρθηκαν τα παιδιά του και το πως το αντιμετώπισε.

“Όταν είσαι δέκα χρόνια παντρεμένος με έναν άνθρωπο είναι λογικό να πονέσεις πολύ. Με τον Αντώνη είχαμε κοινή προσωπική ζωή, αλλά και κοινή επαγγελματική. Και ο κόσμος πάντα μας θυμάται έτσι. Η απώλεια αυτή μου στοίχισε πάρα πολύ, ανεξάρτητα αν είχαμε χωρίσει. Καμιά φορά οι έντονες σχέσεις δεν έχουν πολιτισμένο τέλος. Δεν είχα να χωρίσω κάτι με τον Αντώνη. Είναι άδικο όταν έχεις ζήσει τόσα πολλά με έναν άνθρωπο, να μη λες ούτε ένα ‘γεια’”, είπε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και την παρέα του. 

Παράλληλα, σχετικά με την απαγόρευση των παιδιών του Αντώνη Βαρδή στο να παρευρεθεί στην κηδεία του η ίδια σχολίασε: “Δεν έχω ιδέα τι έχουν μαζί μου οι δικοί του άνθρωποι. Τα παιδιά είναι μεγάλα. Εγώ όταν τα γνώρισα ήταν μικρά και ήμουν κι εγώ μικρή. Και τα αγάπησα και συνέβαλα στο να έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους. Από εκεί και πέρα, τι παίχτηκε σε αυτά τα 20 χρόνια που ήμουν χωρισμένη εγώ, δεν ξέρω”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χριστίνα Μαραγκόζη: “Η απώλεια του Αντώνη Βαρδή μου στοίχισε πάρα πολύ, ανεξάρτητα αν είχαμε χωρίσει””

Leave a Reply