Δέσποινα Βανδή & Στέλιος Ρόκκος μαγεύουν στην πρεμιέρα τους! | Φωτορεπορτάζ

May 14, 2015 No Comments by

Η μεγάλη στιγμή έφτασε με το Θέα να ανοίγει τις πύλες του και να υποδέχεται το κοινό με ανοιχτές αγκάλες… Ο λόγος για την πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που θα φιλοξενεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο δυο σπουδαίους ερμηνευτές που συνεργάζονται για πρώτη φορά. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο που από την δυναμική τους πρεμιέρα έκαναν τη διαφορά! Το Tralala.gr βρέθηκε στη πρεμιέρα για να σας τα παρουσιάσει όλα…

Οι δύο καλλιτέχνες, Δέσποινα Βανδή και Στέλιος Ρόκκος, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε πολλές επιτυχίες, οι οποίες μας ταξίδεψαν από το παρελθόν μέχρι και το σήμερα.

Μελωδίες που μας συνεπήραν και τραγούδια άκρως ανεβαστικά παραλλάσσονταν με ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς τη κοινή συνύπαρξη των καλλιτεχνών στη σκηνή, που μάγεψε το κοινό, το οποίο ξέσπασε στο πιο δυνατό χειροκρότημα της βραδιάς!

Τους δυο καλλιτέχνες συνοδεύουν στο σχήμα οι Vegas, το συγκρότημα που με κάθε τραγούδι κατάφερε να κάνει και τον πιο δύσπιστο να ξεσηκωθεί, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η Θωμαής Απέργη εντυπωσιακή και πάντα χαμογελαστή μετέδωσε μια θετική αύρα, μέσα από μοναδικές ερμηνείες που ξεχώρισαν, μετατρέποντας τη πρεμιέρα σε «Μια βραδιά» με «Jazz και Συρτάκι»!

Τέλος, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Στέλιος Λεγάκης κατάφερε «Σαν μαχαίρι» να κλέψει την παράσταση και να μας συνεπάρει στον δικό του ρυθμό συμπληρώνοντας το όμορφο αυτό σχήμα.

Δυναμικά λοιπόν το Θέα άνοιξε τις πόρτες του με τους καλλιτέχνες να υπόσχονται ξεχωριστές βραδιές με πολλή μουσική και κέφι δίχως τέλος!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δέσποινα Βανδή & Στέλιος Ρόκκος μαγεύουν στην πρεμιέρα τους! | Φωτορεπορτάζ”

Leave a Reply