“Δηλώνω θαυμαστής σου” | Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip του Κώστα Δόξα!

Jun 02, 2016 No Comments by

Δείτε το εδώ!

Ο Κώστας Δόξας έπειτα απο τις τελευταίες του κυκλοφορίες “Όσο Μεγαλώνεις” και το πιο πρόσφατο “Σπάω τα ρολόγια” με το οποίο έσπασε στην κυριολεξία το κανάλι του youtube, επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο του video clip για το νέο του single “Δηλώνω θαυμαστής σου”  και αναμένεται να κάνει θραύση για ακόμη μία φορά.

Ο τραγουδιστής επανέρχεται στο μουσικό πεδίο πιο ανανεωμένος από ποτέ και δηλώνοντας φουλ ερωτευμένος και φανατικός θαυμαστής  μιας κοπέλας που του έχει πάρει την καρδιά, αναζητώντας την μέσα στα μοναδικά σοκάκια της Νάξου.

Κάνοντας τον γύρο ολόκληρο του νησιού, προσπαθεί να φανερώσει τον μεγάλο του έρωτα στην κοπέλα για την οποία έχει χάσει το μυαλό του και θέλει απεγνωσμένα να συναντήσει.

Βλέποντας μοναδικά και άκρως καλοκαιρινά τοπία από την Νάξο , στην οποία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip με φοβερές αμμουδιές και γραφικά στενά, είναι σίγουρο πως ο καθένας από εμάς θα ερωτευτεί φέτος και θα ζήσει την μαγεία του καλοκαιριού στο έπακρον.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής, τους στίχους ο Γιάννης Λιόντος ενώ την σκηνοθεσία του νέου video clip υπογράφει μοναδικά ο Γιάννης Παπαδάκος, βάζοντας την δική του υπογραφή, βρισκόμενος στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του.

Το νέο video clip κυκλοφορεί από την Spin Records.

Απολαύστε το δυνατά!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Δηλώνω θαυμαστής σου” | Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip του Κώστα Δόξα!”

Leave a Reply