Δήμος Αναστασιάδης | “Αν γίνεται ένα τραγούδι εμπορικό, είναι γιατί την συγκεκριμένη στιγμή είσαι και εσύ εμπορικός”

Feb 13, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής!

Ο ταλαντούχος Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Βarman” στον Αlpha με τον Αλέξη Γεωργούλη και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα!

Αρχικά η κουβέντα πήγε στα πρώτα χρόνια του τραγουδιστή και με ποιο τρόπο ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική, με τον ίδιο να δηλώνει:”Ήμουν ένα παιδί που απο νωρίς κατάλαβα ότι είχα ένα δέσιμο με την μουσική,με έστειλαν οι γονείς μου στο ωδείο στο οποίο ξεκίνησα με πιάνο και έπειτα ήρθε και το μπουζούκι”.

‘Οσον αφορά την συμμετοχή του την περσινή χρονιά στο δεύτερο κύκλο του “Τhe Voice Of Greece , o τραγουδιστής είπε:”Ήταν ένα πράγμα το οποίο, επειδή μου είχε μείνει μια κακή ανάμνηση , ήθελα να το ξανά αντιμετωπίσω, ένιωθα μια συγκίνηση και καταλάβαινα τα παιδιά πως αισθάνονται και πως είνα εκείνη την στιγμή”με τον ίδιο να λέει πως δεν το μετανιώνει το ότι συμμετείχε στο ξεκίνημα του στο Dream Show αλλά δεν θα το επιχειρούσε τώρα αν ξεκινούσε.

Για το ενδεχόμενο να ξεκινούσε στο εξωτερικό και να έκανε διεθνής καριέρα ο Δήμος Αναστασιάδης είπε:”Πριν 3 χρόνια ίσως και να το έκανα, πλέον έχει μπει ψαλίδι και στο όνειρο, είναι ακόμα πιο δύσκολο τώρα να το κάνεις, είναι ένα όνειρο το οποίο έχω απο μικρό παιδάκι αλλά δεν είναι αυτό που με κρατάει στην ζωή”.

Τέλος όσον αφορά τον διαχωρισμό έντεχνου και εμπορικού τραγουδιού, ο τραγουδιστής τόνισε ότι:”To εμπορικό για μένα δεν είναι το κακό, και ο Michael Jackson είναι το πιο εμπορικό πρόσωπο και έχει βγάλει τα πιο εμπορικά τραγούδια, δεν είπε κανείς ότι δεν είναι ταλέντο”.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δήμος Αναστασιάδης | “Αν γίνεται ένα τραγούδι εμπορικό, είναι γιατί την συγκεκριμένη στιγμή είσαι και εσύ εμπορικός””

Leave a Reply