“Δωσ’ μου μια αγκαλιά” | Δείτε το Official Lyric Video του νέου τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Βαρδή!

May 09, 2016 No Comments by

Δείτε το εδώ!

Aντώνης Ρέμος συνεχίζοντας δυναμικά της εμφανίσεις του στον Διογένη Studio έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Γλυκερία και παράλληλα τις νέες του εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα στο Stage Live με τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό, επιστρέφει δυνατά με την επίσημη κυκλοφορία του ντουέτου του με τον Γιάννη Βαρδή “Δωσ’μου μια αγκαλιά” το οποίο μας είχαν παρουσιάσει στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς απο τον Αντ1.

Το αισθαντικό ντουέτο που είχαμε ακούσει live για πρώτη φορά πριν λίγους μήνες αφού μας χάρισε μια μοναδική στιγμή με τις φωνές των δύο τραγουδιστών να ταιριάζουν τόσο μοναδικά και να συγκινούν στο κάθε λεπτό της κοινής τους σύμπραξης, ήρθε η ώρα να πάρει την επίσημη του μορφή και να σπάσει κάθετι στο πέρασμα του , αποδεικνύοντας ότι το καλό τραγούδι ξεχωρίζει απο μίλια μακρυά και ότι θα μας ταξιδέψει μοναδικά στο άκουσμα του τους επόμενους μήνες.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο αξέχαστος Αντώνης Βαρδής, τους στίχους ο Βασίλης Γιαννόπουλος και κυκλοφορεί μέσα απο την Heaven Music.

Aπολαύστε το δυνατά και δώστε μια αγκαλιά εκεί που το έχουν ανάγκη!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Δωσ’ μου μια αγκαλιά” | Δείτε το Official Lyric Video του νέου τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Βαρδή!”

Leave a Reply