“Έχω μια καρδιά” | Δείτε το ολοκαίνουργιο videoclip του Θάνου Πετρέλη!

Feb 09, 2016 No Comments by

Δείτε το εδώ!

Θάνος Πετρέλης έπειτα απο την επανεκτέλεση του “Μη σταματάς”, μιας μεγάλης του επιτυχίας με νέο τίτλο  “Ο έρωτας γεννήθηκε για εμάς” η οποία τους τελευταίους μήνες αγαπήθηκε ιδιαίτερα απο το κόσμο και μετά απο το πολύ πρόσφατο νέο του single “Έχω μια καρδιά“, επανέρχεται ανανεωμένος και μας παρουσιάζει το νέο του videoclip για το ομώνυμο single.

O τραγουδιστής φούλ ερωτευμένος, μας δηλώνει ότι έχει μια καρδιά και αυτό μας το αποδεικνύει με τον κατάλληλο τρόπο μέσα απο το νέο του videoclip στο οποίο ο έρωτας του χτυπάει την πόρτα δυνατά.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή δουλειά του τραγουδιστή, η οποία μας ταξιδεύει σε μοναδικές εικόνες και τοπία, βλέποντας τον Θάνο Πετρέλη να ζει τον έρωτα του με την κοπέλα του, ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητο σε ειδυλλιακά τοπία μέσα στην φύση, φτάνοντας στα όρια καθώς τον βλέπουμε να κάνει ο ίδιος τατουάζ για την αγαπημένη του.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής, τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης ενώ την επιμέλεια του videoclip υπογράφει με ιδιαίτερο τρόπο ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Απολαύστε το δυνατά!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Έχω μια καρδιά” | Δείτε το ολοκαίνουργιο videoclip του Θάνου Πετρέλη!”

Leave a Reply