Έφη Σαρρή: “Το να ερμηνεύεις τραγούδια με πιπεράτο στίχο δεν σημαίνει πως δεν είσαι καλός τραγουδιστής”

Mar 17, 2015 No Comments by

Η Έφη Σαρρή βρέθηκε καλεσμένη σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή, όπου μίλησε για όλους και για όλα!

Καλεσμένη λοιπόν, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Μη Χανόμαστε”, μιλάει για πολλά θέματα στη μουσική, ταμπού και ταμπέλες που σχετίζονται με αυτόν τον χώρο, αλλά και τις επιλογές που έκανε στη ζωή και την καριέρα της, αλλά και την επιλογή της να ακολουθήσει την πολιτικής.

Δηλώνει πως:

Δεν ήθελα να είμαι στην καριέρα μου το τυποποιημένο, το σοβαρό” και συμπληρώνει “Με ενοχλεί το δήθεν και η ετικέτα της τραγουδίστριας με τη φοβερή φωνή, που πρέπει να λέει τα σημαντικά τραγούδια και να αφήσει πίσω της έργο. Θεωρώ πως εμείς οι τραγουδίστριες του εμπορικού τραγουδιού πρέπει να έχουμε μια δόση χαράς και αισιοδοξίας. Το να ερμηνεύεις τραγούδια με πιπεράτο στίχο δεν σημαίνει πως δεν είσαι καλός τραγουδιστής”.

Ακόμα λέει:

“Ένας καλός τραγουδιστής μπορεί να τραγουδήσει ό,τι θέλει. Για μένα οι ταμπέλες ήταν και θα είναι πάντοτε γελοίες”.

Όσον αφορά τον πολιτικό δρόμο ου αποφάσισε να ακολουθήσει, υπογραμμίζει πως:

“Δεν θα το έκανα ξανά, καθόλου. Εγώ ήμουν πάρα πολύ αθώα, κάνοντας αυτήν την κίνηση. Την έκανα για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Ήθελα ως βουλευτής να μπορώ να χτυπήσω κάποιες πόρτες και να πως “κύριοι, χρειαζόμαστε κάποια χρήματα για να κάνουμε ένα έργο συγκεκριμένο”. Ήθελα να κάνω ένα ορφανοτροφείο. Αυτός ήταν ο σκοπός που ήθελα να πολιτευθώ και τίποτε άλλο. Τρόμαξα και φοβήθηκα το λίγο διάστημα που μπήκα στα πράγματα. Η νύχτα τόσων χρόνων δεν είχε καμία σχέση με τις λίγες αυτές μέρες που ασχολήθηκα εγώ με αυτόν τον χώρο”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Έφης Σαρρή στο video που ακολουθεί:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Έφη Σαρρή: “Το να ερμηνεύεις τραγούδια με πιπεράτο στίχο δεν σημαίνει πως δεν είσαι καλός τραγουδιστής””

Leave a Reply