“Έλα πίσω στην θέση σου” | Ακούστε το ολοκαίνουργιο remix του Γιώργου Μαζωνάκη με την υπογραφή του Valentino και του Νίκου Χαλκούση!

Apr 26, 2016 No Comments by

Ακούστε το εδώ!

O ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης έπειτα απο τις επιτυχημένες του εμφανίσεις την φετινή σεζόν στο Έναστρον στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και έχοντας στις αποσκευές του μια σειρά απο μεγάλες επιτυχίες όπως το “Τέρμα” , “Τίμημα” , “Έλα πίσω στην θέση” αλλά και το πρόσφατο “Ξημερώνει πάλι”, επιστρέφει δυνατά με το ολοκαίνουργιο του remix για το τραγούδι “Έλα πίσω στην θέση σου” δια χειρός Valentino και Νίκου Χαλκούση.

Το ιδιαίτερο άκουσμα του τραγουδιστή το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα απο τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα, μετατράπηκε με την συμβολή των δύο ειδικών σε ένα πιο δυναμικό hit το οποίο σίγουρα θα μας συντροφεύσει μοναδικά τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες και θα μας καλέσει για άλλη μια φορά να έρθουμε πίσω στην θέση μας, θυμίζοντας μας πολλές αναμνήσεις απο το παρελθόν.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο κορυφαίος Γιώργος Σαμπάνης, τους στίχους  ο Νίκος Γρίτσης ενώ την συνολική διεύθυνση παραγωγής ο Χριστόδουλος Σιγανός και κυκλοφορεί μέσα απο την Heaven Music.

Απολαύστε το δυνατά!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Έλα πίσω στην θέση σου” | Ακούστε το ολοκαίνουργιο remix του Γιώργου Μαζωνάκη με την υπογραφή του Valentino και του Νίκου Χαλκούση!”

Leave a Reply