Ελευθερία Ελευθερίου: “Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω κι είχα φτάσει στα όριά μου”

Aug 11, 2016 No Comments by

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει…

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στα Αποκαλυπτικά δίνοντας συνέντευξη και κάνοντας λόγο για τις δυσκολίες που έχει περάσει τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στην υγεία της.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν υπήρξε στιγμή στη ζωή της που να κουράστηκε η ίδια δήλωσε“Υπήρξαν τέτοιες στιγμές, ναι, αλλά τρως κάποια χαστούκια και μετά λες όχι, τι θες να κάνεις; κάτι άλλο; Θα ΄σαι πολύ δυστυχισμένη”.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη μάχη της με την νευρική ανορεξία, αποκαλύπτοντας ότι πρόλαβε την νευρική ανορεξία μιας και από μόνη της έχει αυτογνωσία και μπορούσε να καταλάβει αν έκανε κακό στον οργανισμό της. “Περνούσαν κάποιες μέρες που δεν έτρωγα τίποτα, αλλά το πρόλαβα”.

Λίγο αργότερα, αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου λέγοντας: “Είχαμε μία πάρα πολύ όμορφη συνεργασία. Είμαστε αγαπημένοι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Ακολούθησε ο καθένας το δικό του δρόμο”.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στη Eurovision, η ίδια δήλωσε: ‘”Πέσαμε σε μία πολύ δύσκολη εποχή, όπου δεν υπήρχε budget, και έπρεπε να υποστηρίξουμε. Όλοι η ομάδα δουλέψαμε και το χαρήκαμε. Φύγαμε με ένα χαμόγελο και αφήσαμε πολύ καλά σχόλια σε όλο το κομμάτι της Eurovision”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελευθερία Ελευθερίου: “Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω κι είχα φτάσει στα όριά μου””

Leave a Reply