Έλενα Παπαρίζου | “Πάντα νιώθω αρχάρια πάνω στην σκηνή γιατί κάθε φορά το κοινό είναι διαφορετικό”

Jul 11, 2016 No Comments by

Όλα όσα δήλωσε στην πρόβα της για τα φετινά ΜadVMA2016!

H αγαπημένη σε όλους μας Έλενα Παπαρίζου  έπειτα από την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Fiesta” και λίγο πριν βρεθεί στην σκηνή των φετινών βραβείων Μad, μίλησε κατά την διάρκεια της πρόβας της,  στην κάμερα της εκπομπής “Ηappy Day” για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Αρχικά δήλωσε πως πάντα νιώθει το ίδιο άγχος πάνω στην σκηνή και πάντα νιώθει αρχάρια σε αυτό που κάνει, εξηγώντας πως κάθε φορά το κοινό είναι διαφορετικό, κόσμος που θα σε ανακαλύψει για πρώτη φορά, κάποιος που θα σε κριτικάρει, κάποιος που θα σε αγαπήσει και κάποιος που δεν θα σε χωνέψει”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μεγαλύτερη της φοβία η οποία είναι το άγχος που την διακατέχει να μην υπερεσκιάσει αυτό που έχει αγωνιστεί να κάνει, δηλαδή να έχει τόσο πολύ τρακ που να μην μπορεί να συγκεντρωθεί.

Τέλος η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πως  κάτι παρόμοιο της είχε συμβεί σε μια live εμφάνιση της, σε μια εκπομπή στην Σουηδία, στην οποία αναγκάστηκε να σταματήσει την ορχήστρα εκείνη την στιγμή καθώς δεν θυμόταν τα λόγια με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Έλενα Παπαρίζου | “Πάντα νιώθω αρχάρια πάνω στην σκηνή γιατί κάθε φορά το κοινό είναι διαφορετικό””

Leave a Reply