Έλενα Παπαρίζου: “Έχω γνωρίσει αλληλεγγύη και βοήθεια από τους συναδέλφους μου”

Mar 16, 2015 No Comments by

Η Έλενα Παπαρίζου…. επανήλθε και θα μείνει!

Στο περιοδικό “ΕΓΩ!Weekly” μίλησε η Έλενα Παπαρίζου για την επανεγκατάστασή της στην Ελλάδα και τα δυο νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Η δισκογραφική της επιστροφή σηματοδοτήθηκε με δύο τραγούδια, το “Όταν Άγγελοι κλαίνε” και το “Love till it’s over” των Housetwins στο οποίο έχει αναλάβει τα φωνητικά. “Ήταν κάτι που περίμενα εδώ και πολύ καιρό. Και σε μένα έχει λείψει πολύ ο κόσμος! Σήμερα μόλις ολοκληρώσαμε στο στούντιο το αγγλόφωνο κομμάτι των House Twins, το “Love till it’s over”. Πολύ ωραίος τίτλος. Κανείς, άλλωστε, δεν πέθανε από υπερβολική αγάπη. Παράλληλα όμως κυκλοφορεί και ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο, το “οι άγγελοι κλαίνε” σε στίχους του Γιάννη Δόξα και με τη συνεργασία Ελλήνων και Σουηδών μουσικών”.

Στους επικριτές της απαντά δωρικά και με πολύ ειλικρίνεια το παρακάτω: “Δεν έχω ακούσει και δεν με ενδιαφέρει τίποτα από αυτά. Μόνο ένα έχω να σας πω: Ήρθα για να μείνω”.

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου δεν διστάζει να παραδεχθεί και να αναγνωρίσει τη βοήθεια που δέχθηκε από συναδέλφους της στο ξεκίνημα της και είναι ομολογουμένως από τους λίγους εκείνους καλλιτέχνες που έχουν το θάρρος να το κάνουν αυτό. “Δεν ξέρω για άλλους, αλλά εγώ έχω γνωρίσει αλληλεγγύη και βοήθεια από τους συναδέλφους μου. Από τα 17 μου χρόνια που ξεκίνησα το τραγούδι και την καριέρα μου με τους Antique, και μας είδε ένας Σουηδός παραγωγός, αλλά και στη συνέχεια, όταν οι άνθρωποι της Sony στην Ελλάδα με εμπιστεύτηκαν ή όταν γνώρισα τον Γιάννη Δόξα και νωρίτερα τον Θάνο Καραγρηγόρη. Εκείνο που δεν ξέρουν οι περισσότεροι και το λέω πρώτη φορά, είναι πως η σύζυγός του, η Ντίνα, με είχε δει πρώτη στη Ρώσικη τηλεόραση, σε μία παρουσίαση, και του είχε πει να με αναζητήσει. Στην ουσία έτσι ξεκίνησα την πορεία μου στην Ελλάδα. Της οφείλω πολλά!”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Έλενα Παπαρίζου: “Έχω γνωρίσει αλληλεγγύη και βοήθεια από τους συναδέλφους μου””

Leave a Reply