Ελένη Χατζίδου: “Καλύτερα που άργησε η επιτυχία μετά τη συμμετοχή μου στο Fame Story γιατί ήμουν πολύ άπειρη”

Jul 16, 2015 No Comments by

Η Ελένη Χατζίδου είπε… πολλά στα “Καρντάσιανς”!

Η Ελένη Χατζίδου πραγματοποίησε μετά από καιρό μία τηλεοπτική εμφάνιση, δίνοντας συνέντευξη στην παρέα των “Καρντάσιανς” και συνομιλώντας με τους παρουσιαστές της εκπομπής για όλα.

Η τραγουδίστρια που σπούδασε Θεολογία, μιλά για τον Παντελή Παντελίδη και τη συνεργασία τους, την κρίση πανικού που πέρασε στο παρελθόν αλλά και τη συμμετοχή της στο Fame Story πριν αρκετά χρόνια.

Για τις σπουδές στη Θεολογία:

“Το πήρα το πτυχίο της Θεολογίας με 7! Δούλευα και πήγαινα και έδινα μαθήματα, αυτό ήταν δύσκολο. Εγώ δεν ήθελα τίποτα από αυτά. Ήθελα να φύγω από τη μικρή πόλη που ζούσα και να πάω στην μεγάλη για να κάνω αυτό που αγαπάω. Πιστεύω. Όλοι έχουμε ανάγκη να πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποιος που μας προστατεύει γιατί μας δίνει ελπίδα. Σέβομαι πολύ όλες τις θρησκείες”.

Για τη συμμετοχή στο Fame Story:

“Με βοήθησε στο να κατέβω στην Αθήνα που τη φοβόμουν πάρα πολύ. Με το που τελείωσα από το παιχνίδι έμεινα εδώ. Καλύτερα που άργησε η επιτυχία γιατί ήμουν πολύ άπειρη. Δεν ήμουν έτοιμη. Και να ερχόταν τότε κάποιος να με βοηθήσει να κάνω καριέρα, δεν θα έκανα τίποτα. Θα με έβαζε σε μια σκηνή και δεν θα μπορούσα να σταθώ”.

Για τη συνεργασία με τον Παντελή Παντελίδη:

“Δεν τον γνώριζα τον Παντελή. Με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου που ήταν στο Voice φέτος, η Μαρία Ιωαννίδου, και επειδή δεν μπορούσε μου ζήτησε να πάω εγώ να τραγουδήσω με τον Παντελή σε ένα live. Πήγα, έβγαλα τη βραδιά και ο Παντελής μου ζήτησε να εμφανιζόμαστε εκεί κάθε εβδομάδα, πριν γίνει γνωστός. Άκουσα τα τραγούδια του και του είπα αν μπορεί να μου γράψει και δέχτηκε”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελένη Χατζίδου: “Καλύτερα που άργησε η επιτυχία μετά τη συμμετοχή μου στο Fame Story γιατί ήμουν πολύ άπειρη””

Leave a Reply