Η Ελένη Χατζίδου παρουσίασε το πρώτο της album στο “Madama” της Τρούμπας! (Φωτογραφίες)

Dec 04, 2016 No Comments by

Το πρώτο άλμπουμ της Ελένης Χατζίδου είναι γεγονός!

Μια μοναδική βραδιά απόλαυσαν χθες όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του πρώτουολοκληρωμένου album της Ελένης Χατζίδου στο lounge – cocktail bar “Madama” στη καρδιά του Πειραιά.

Το παρόν έδωσαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και το δημοσιογραφικό κόσμο, απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά από την αγαπημένη vodka Stolinsnaya.

Στο Madama λοιπόν, σ’ έναν υπέροχο χώρο στον Πειραιά, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου προλόγισε την εκδήλωση και καλωσόρισε στη σκηνή το Γενικό Διευθυντή της Spicy, κο Γιώργο Σταμπόλη που μίλησε για το πόσο η εταιρία πίστεψε και στήριξε την Ελένη Χατζίδου από την πρώτη στιγμή φτάνοντας στην κυκλοφορία αυτού του πρώτου της CD.

Η Ελένη κατάφερε να μπει δυναμικά στα ραδιοφωνικά chart και στην ελληνική μουσική σκηνή με το «Χειρότερα» του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, με το οποίο όλοι την γνωρίσαμε και καθιερώνεται στη συνέχεια με το «Άποψή μου» του Φοίβου.

Ακολουθούν το «Δε θα σε περιμένω» του Χάρη Κωστόπουλου, το «Είσαι όλη η ζωή μου» του Θανάση Πετρέλη και του Δημήτρη Γιαννόπουλου, το «Τώρα μπορώ» του Δημήτρη Χάρμα και της Αγγελικής Μακρυνιώτη και την πιο πρόσφατη επιτυχία της «Βάλε μου φωτιά» του Τεό Τζήμα και του Δημήτρη Μπέρη.

Μια πορεία σταθερά ανοδική και επιτυχημένη!

Στη συνέχεια η Ελένη ανέβηκε στη σκηνή και αφού ευχαρίστησε τους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες της, ερμήνευσε τα τραγούδια που τόσο αγαπήσαμε, μαγεύοντας με την εκρηκτική παρουσία και το ταμπεραμέντο της!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Ελένη Χατζίδου παρουσίασε το πρώτο της album στο “Madama” της Τρούμπας! (Φωτογραφίες)”

Leave a Reply