Ελένη Φουρέιρα | “Όλα μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να δουλεύεις πολύ και να είσαι πιστός στον στόχο σου”

Jul 09, 2016 No Comments by

Όλα όσα είπε στο φινάλε του 2NightShow!

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα συνεχίζοντας δυναμικά τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στο Fantasia μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Φανή Δρακοπούλου και έχοντας αποσπάσει φοβερές κριτικές για την νέα της αισθαντική μπαλάντα “Δεν σου χρωστάω αγάπη”, βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο τελευταίο 2ΝightShow της χρονιάς, μιλώντας για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού “Στο θεό με πάει” το οποίο έχει χτυπήσει στο youtube 20.000.000 views συνολικά λέγοντας πως δεν επαναπαύεται για όλο αυτό, αντιθέτως χαίρεται πολύ και εξακολουθεί να έχει το ίδιο άγχος όπως και στην αρχή της πορείας της, δηλώνοντας πως δεν έχει κάνει κάτι μέχρι τώρα και έχει ακόμα να δώσει πολλά.

Στην συνέχεια μίλησε για την Eurovision, λέγοντας πως κάθε χρόνο το περιμένει αυτό και με μεγάλη χαρά θα εκπροσωπούσε την χώρα στον διαγωνισμό, τονίζοντας πως όλα γίνονται στην ώρα τους και όλα για κάποιο λόγο.

Τέλος η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως μετά το τέλος των εμφανίσεων της στο Fantasia, θα πραγματοποιήσει κάποιες συναυλίες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελένη Φουρέιρα | “Όλα μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να δουλεύεις πολύ και να είσαι πιστός στον στόχο σου””

Leave a Reply