Ελένη Φουρέιρα | Δείτε την να ερμηνεύει live το νέο της τραγούδι “Τι Κοιτάς”!

Jul 16, 2016 No Comments by

Όλα όσα έγιναν στο φινάλε της εκπομπής “Ελένη”!

Η μοναδική Ελένη Φουρέιρα έπειτα από την εκρηκτική της εμφάνιση στα βραβεία του Μad ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι “Τι Κοιτάς” και συνεχίζοντας δυναμικά στο Fantasia Live μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Φανή Δρακοπούλου μέχρι το τέλος Ιουλίου, βρέθηκε καλεσμένηστην τελευταία εκπομπή “Ελένη” λίγο πριν αποχαιρετίσει για τις διακοπές του καλοκαιριού και ταρακούνησε τους πάντες με τις επιτυχίες της.

Αρχικά η μεγάλη έναρξη πραγματοποιήθηκε με την ίδια να ερμηνεύει το hit του καλοκαιριού “Πάμε Παραλία” αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες όπως τις “Μέχρι το τέλος του κόσμου”, “Αγάπη Υπερβολική” , “Όσο έχω εσένα”, “Στο θεό με πάει” και “Δαχτυλικά Αποτυπώματα”.

Στην συνέχεια η τραγουδίστρια μαζί με τον ράπερ Μike ερμήνευσαν δυνατά το νέο τους τραγούδι “Τι Κοιτάς”, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο πλατώ.

Τέλος η Ελένη Φουρέιρα έδωσε το ομορφότερο φινάλε με μια σειρά από αγαπημένα τραγούδια όπως τα “Τα Κατάφερες” , “Τα Ριάλια” αλλά και το “Πάμε Παραλία” δίνοντας τις ωραιότερες ευχές για το φετινό καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω όλα όσα έγιναν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελένη Φουρέιρα | Δείτε την να ερμηνεύει live το νέο της τραγούδι “Τι Κοιτάς”!”

Leave a Reply