Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Όταν ήμουν μικρή δεν είχα φανταστεί τίποτα από όσα κάνω”

Jun 20, 2015 No Comments by

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αφ’ υψηλού…!

Συνέντευξη… από ψηλά έδωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Χρήστο Νέζο και την εκπομπή “Mega με μία”.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συναντήθηκε με το δημοσιογράφο -μη γνωρίζοντας τι ακριβώς την περιμένει- στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για μία συνέντευξη ψηλά. Αυτό που στην πραγματικότητα συνέβη ήταν πως οι δυο τους έκαναν ένα dinner in the sky σε ύψος15 μέτρωνκαι η Ελεωνόρα κλήθηκε εκεί να ανοίξει τα χαρτιά της…

“Ξεκινήσαμε να κάνουμε τη φωτογράφιση για την περιοδεία και προέκυψε στο concept αυτή η βαλίτσα που εμένα μου άρεσε πολύ γιατί όντως ταξιδεύουμε πολύ και είμαστε με μία βαλίτσα στο χέρι. Θυμήθηκα κι αυτό το τραγούδι… Εγώ το επέλεξα. Η περιοδεία μας θα έχει 30 σταθμούς”, λέει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφερόμενη φυσικά στην εξαιρετική αφίσα της καλοκαιρινής της περιοδείας αλλά και στο τραγούδι της αείμνηστης Σπεράντζας Βρανά που επανεκτέλεσε.

Οι τελευταίες δύο χρονιές της ήταν γεμάτες από επαγγελματικές υποχρεώσεις και η ίδια σχολιάζει πως δούλευε συνεχόμενα, “Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ σπουδαία στιγμή για μένα, και για τη ζωή μου και για την καλλιτεχνική μου πορεία. Δεν μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω και να ακούσω κριτικές, ο κόσμος ήταν πάρα πολύ θερμός κι άκουσα πολύ όμορφα λόγια από ανθρώπους της δουλειάς κι από άλλους ηθοποιούς”.

Το θέατρο αλλά ακόμη και το τραγούδι δεν ήταν παιδικά της όνειρα και δεν είχε φανταστεί ποτέ τον εαυτό της σε αυτά όπως σχολιάζει, “Εκπλήσσω κι εγώ τον εαυτό μου και μ’ αρέσει πολύ αυτό!”.

“Είναι πιο πιθανό να βγάλουμε ένα τραγούδι με τη μαμά μου, θα έχει πλάκα. Δεν ξέρω, δεν απορρίπτω κάτι αλλά δεν είναι στόχος της ζωής μας αυτός αλλά θα δούμε…”, προσέθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη. “Η μουσική είναι μία. Η αισθητική αλλάζει γι’ αυτό και υπάρχουν διαφορετικοί καλλιτέχνες”.

Στην ερώτηση για το εάν θα έκανε ποτέ ένα ντουέτο με την Πάολα, η Ελεωνόρα απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια “Δε θα χρησίμευε κάπου να συνεργαζόμουν με την Πάολα. Δεν κάνω πράγματα που δεν οδηγούν κάπου”. Δεν βλέπει τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια, έχει χρόνο και χώρο για την προσωπική της ζωή αλλά όχι όσο θα ήθελε να έχει, ενώ δηλώνει πως δεν είναι κι ο πιο εύκολος άνθρωπος ούτε για σχέση, ούτε για φιλία.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Όταν ήμουν μικρή δεν είχα φανταστεί τίποτα από όσα κάνω””

Leave a Reply