Ελισάβετ Σπανού: “Έπαιρνα πάντα ένα σταθερό μεν, χαμηλό δε για το χώρο μεροκάματο”

Jul 31, 2015 No Comments by

Η Ελισάβετ Σπανού ανοίγει την καρδιά της σε γνωστό περιοδικό.

Στο περιοδικό “ΕΓΩ!Weekly” που κυκλοφορεί έδωσε συνέντευξη μετά από καιρό απουσίας από τα μουσικά και τα τηλεοπτικά δρώμενα η Ελισάβετ Σπανού.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την τηλεοπτική της εμπειρία στο πρωινό του Mega, τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο και για τα επαγγελματικά της.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Πολλοί βέβαια πιστεύουν πως με δέκα χρόνια καριέρας, που μεταφράζεται με ενεργή παρουσία στη μουσική σκηνή αλλά και συμμετοχές σε τηλεοπτικά προγράμματα, θα έχεις λύσει το οικονομικό σου θέμα.
Κανείς δεν έχει λυμένο τίποτα. Τα μεροκάματα ούτως ή άλλως έχουν πέσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Για να καταφέρεις να κάνεις ένα κομπόδεμα το οποίο θα μπορέσει να σε συντηρήσει σε περίπτωση ανεργίας, θα πρέπει να έχεις δουλέψει για χρόνια με υψηλές αμοιβές. Οι νέοι καλλιτέχνες που έχουμε βγει την τελευταία δεκαετία είμαστε στην ίδια μοίρα με όλο τον κόσμο.

Δεν έβγαλες δηλαδή χρήματα;
Δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα χρήματα. Έπαιρνα πάντα ένα σταθερό μεν, χαμηλό δε για το χώρο μεροκάματο.

Δεν έχεις καταθέσεις στην τράπεζα;
Όχι. Δεν έχω καμία οικονομική εξασφάλιση. Εγώ ελπίζω στο Θεό.

Ήσουν σπάταλη;
Όχι. Δεν υπήρξα ποτέ σπάταλη. Η δουλειά από μόνη της έχει κόστος. Πρέπει να δώσεις χρήματα για τα ρούχα σου, τα παπούτσια σου. Όσο πιο ανερχόμενος είσαι τόσο πιο πολλά χρήματα ξοδεύεις για να καταφέρεις να σταθείς σε μια δουλειά. Προσπαθούσα να κάνω σωστή διαχείριση, γιατί δεν έβγαινε το budget.

Για μια διετία πέρασες και από την τηλεόραση. Πώς ήταν η εμπειρία;
Η τηλεόραση έχει πολύ ενδιαφέρον και εγώ έπεσα κατευθείαν στα βαθιά. Η καθημερινή πρωινή εκπομπή δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα του κόσμου. Η τηλεόραση μου αρέσει. Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με το κοινό. Ωστόσο δεν θεωρούσα ότι στο πρωινό, έτσι όπως ήταν δομημένη η εκπομπή, ήμουν ιδιαίτερα χρήσιμη. Δεν μπορώ να κάνω gossip. Δεν ενδιαφέρει καν εμένα την ίδια. Δεν με νοιάζει τι φοράει ο κόσμος όταν βγαίνει έξω. Δεν τον κοιτάω. Αλλά γενικά η τηλεόραση είναι μια πολύ ωραία εμπειρία.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ελισάβετ Σπανού: “Έπαιρνα πάντα ένα σταθερό μεν, χαμηλό δε για το χώρο μεροκάματο””

Leave a Reply