Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 από τον Sfera 102,2 ολοκληρώθηκε!

Dec 19, 2016 No Comments by

Η μεγαλύτερη γιορτή του ραδιοφώνου είναι το απόλυτο μουσικό γεγονός και εχει την υπογραφή του Sfera 102,2.

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής , στις πρωινές ώρες της τελευταίας μέρας, αγκάλιασε και πιο νεαρές φωνές, ακούσματα «φρέσκα» και παρουσίες όμορφες.

Από τις 10 το πρωί η Ζωή Χρήστου, οι Kings με τις επιτυχίες τους, οι Otherview με εξαιρετικές μουσικές επιλογές, ο ανερχόμενος Πέτρος Ιακωβίδης, η Χριστίνα Σάλτη και ο Νικηφόρος εμφανίστηκαν στο studio του Sfera 102,2.

Στη 1 το μεσημέρι ένας τραγουδιστής με πολλή ενέργεια, χιούμορ και πολλές ιστορίες για να μοιραστεί με τους ακροατές, ο Γιώργος Τσαλίκης συνάντησε την Ελένη Κολοκοτρώνη και αποδείχτηκε εξαιρετικός για μία ακόμη φορά στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Μία ώρα με τραγούδια μεγάλα και λόγια ουσιαστικά αυτή που ακολούθησε με την Γιώτα Τσιμπρικίδου να υποδέχεται τον Γιώργο Θεοφάνους στο studio του Sfera 102,2.

Λίγο πριν το μεγάλο closing, μία ξεχωριστή γυναικεία παρουσία στη γιορτή του ραδιοφώνου: η Τάμτα έκανε γυναικεία κουβέντα-συζήτηση με την Νάνσυ Αντωνίου και την Γιώτα Τσιμπρικίδου και άφησε τους ακροατές να την γνωρίζουν καλύτερα μέσα από τις μουσικές της επιλογές!

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 κορυφώνεται με την παρουσία του μοναδικού Σάκη Ρουβά στο studio του Sfera και με την Ναταλία Γερμανού στο ρόλο της οικοδέσποινας.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 από τον Sfera 102,2 ολοκληρώθηκε!”

Leave a Reply