Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 από τον Sfera 102,2 ξεκίνησε! (Φωτογραφίες)

Dec 13, 2016 No Comments by

Η μεγαλύτερη γιορτή του ραδιοφώνου είναι γεγονός και εντυπωσιάζει καλλιτέχνες και ακροατές από την πρώτη μέρα!

Το πρωί της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου, η λαμπερή Έλενα Παπαρίζου έκανε το μεγάλο opening στο Πρωινό Sfera με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό, την Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο , μίλησε για την ζωή της στη Σουηδία, για τις μετακινήσεις της μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας για τις ανάγκες των τηλεοπτικών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει και μοίρασε αγκαλιές και ευχές για τις γιορτές σε όλους!

Στις 10 ακριβώς, η Γιώτα Τσιμπρικίδου έκανε την ανατροπή και υποδέχτηκε τον Γιώργο Λιανό, με την βασική του ιδιότητα – όπως ο ίδιος δηλώνει – αυτήν του τραγουδιστή.

Αμέσως μετά, ο Μύρωνας Στρατής έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός δίπλα στον Παναγή Τζωρτζάτο και την Γιώτα Τσιμπρικίδου,

η οποία στις 12 – μαζί με την Ελένη Κολοκοτρώνη – υποδέχτηκε στη γιορτή του ραδιοφώνου τον ρομαντικό και νοσταλγικό Βαγγέλη Γερμανό που εντυπωσίασε με τις εξαιρετικές μουσικές του επιλογές.

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 συνεχίστηκε με τον Κώστα Μαρτάκη και τους ακροατές να του στέλνουν πολλή αγάπη από διάφορα σημεία της Ελλάδας,

ενώ αμέσως μετά στο studio του Sfera 102,2 δίπλα στην Ελένη Κολοκοτρώνη βρέθηκε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος μίλησε για τα αγαπημένα του ροκ ακούσματα και εκμυστηρεύτηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι του Το Παλιο μου Παλτό.

Με τη σειρά του, ο Ηλίας Βρεττός δήλωσε ενθουσιασμένος στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού,

ενώ και η Μαλού καλεσμένη του Valentino στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 έπαιξε πολύ με τους ακροατές και έκανε ωραίες μουσικές επιλογές.

Στο πρώτο απόγευμα της μεγαλύτερης γιορτής της μουσικής καλεσμένη ήταν και η Αγγελική Ηλιάδη που αναμετρήθηκε ραδιοφωνικά με τον Valentino και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο,

αλλά και ο απολαυστικός Γιώργος Παπαδόπουλος που μίλησε για όλα στον Sfera 102,2.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο Γιάννης Πλούταρχος τίμησε με την παρουσία του τον Sfera 102,2 και βρέθηκε στο studio για μια εκπομπή ξεχωριστή με την Ναταλία Γερμανού και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.  Αυθεντικός, με χιούμορ και με διάθεση εξομολογητική χάρισε στους ακροατές μία ώρα απολαυστική.

Ο Sfera 102,2 υποδέχτηκε και τον μοναδικό Νίκο Βέρτη, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες που μία ώρα μαζί του στον αέρα του ραδιοφώνου δεν είναι ποτέ αρκετή!

Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με την παρουσία ενός συγκροτήματος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ακροατών όχι μόνο γιατί οι ΜΕΛΙSSES έκαναν ξεχωριστές επιλογές τραγουδιών, αλλά και για την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει στον Γιώργο Λιανό και τη Γιώτα Τσιμπρικίδου: με μια κιθάρα και διάθεση για μια ραδιοφωνική βραδιά διαφορετική, ο Χρήστος Μάστορας έκανε το πιο sferaτο unplugged ερμηνεύοντας το Κύμα.

Φωνές αγαπημένες, ονόματα κορυφαία, παρουσίες – έκπληξη και ιδιαίτερα happenings από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο studio του Sfera 102,2.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 από τον Sfera 102,2 ξεκίνησε! (Φωτογραφίες)”

Leave a Reply