«Φοβάσαι Ρε» | Πάρτε μια μικρή γεύση από το νέο ντουέτο του Σταμάτη Γονίδη και του Γιώργου Τσαλίκη!

Dec 08, 2015 No Comments by

Μόλις κυκλοφόρησε το teaser του κομματιού.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έπειτα από τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες «Που Είναι Η Καρδιά» και την πρόσφατη «Ζήσε Μόνο Το Ταξίδι» , επέστρεψε δισκογραφικά αλλά και στην νυχτερινή διασκέδαση σε μια συνεργασία έκπληξη με τον μεγάλο Σταμάτη Γονίδη με τον οποίο ξεκίνησαν δυναμικά εμφανίσεις στο Fix στην Θεσαλλονίκη και την Κατερίνα Στικούδη σε ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα.

Το «κερασάκι» σε αυτή την συνεργασία ήταν η μουσική τους σύμπραξη σε ένα απρόσμενο ντουέτο με τίτλο «Φοβάσαι ρε;» το οποίο είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό και το οποίο επισφράγιζε και επίσημα την συνεργασία τους πάνω στην σκηνή.

Από το ολιγόλεπτο teaser που μόλις κυκλοφόρησε , μπορούμε να μιλήσουμε για ένα πολύ ξεσηκώτικο άκουσμα με έναν ρυθμό που από τα πρώτα δευτερόλεπτα σε παρασέρνει και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το φοβερό ταίριασμα των δύο καλλιτεχνών μαζί για πρώτη φορά.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο καταξιωμένος Κωνσταντίνος Παντζής ενώ τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο Σταμάτης Γονίδης. Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παντζής μαζί με τον Νίκο Σουλιώτη και κυκλοφορεί από την Spin Records.

Πάρτε μια μικρή γεύση για το τι θα ακούσουμε σύντομα στο teaser που ακολουθεί:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Φοβάσαι Ρε» | Πάρτε μια μικρή γεύση από το νέο ντουέτο του Σταμάτη Γονίδη και του Γιώργου Τσαλίκη!”

Leave a Reply