Γιάννης Πλούταρχος | “Η πρώτη προσέγγιση με τον Φοίβο είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια αλλά δεν ευδοκίμησε”

Aug 03, 2016 No Comments by

Όλα όσα δήλωσε στην πρόσφατη του συνέντευξη στην Βίκυ Γεροθόδωρου!

Ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζοντας δυναμικά τις εμφανίσεις του στο Posidonio μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου και έχοντας καταρίψει καθε ρεκόρ με τον νέο του δίσκο “Θέμα Χρόνου” με την συνεργασία του με τον Φοίβο, βρέθηκε αποκλειστικά το Σάββατο 16 Ιουλίου στο studio του alpha 9.89, στην εκπομπή “Δυνατά” με την Βίκυ Γεροθόδωρου σε μια σπάνιασυνέντευξη, μιλώντας για όλα.

Αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για την νέα του δουλειά με τον Φοίβο λέγοντας πως η πρώτη του κουβέντα με τον μουσικοσυνθέτη είχε γίνει πριν πολλά χρόνια αλλά δεν προχώρησε και έτσι ωρίμασε η σκέψη και δημιούργησαν αυτή την νέα δουλειά στην οποία αφουγκράστηκε ο ένας τον άλλον και δούλεψαν με απόλυτο σεβασμό, διαλέγοντας 12 νέα τραγούδια από 20 συνολικά.

Στην συνέχεια δήλωσε πως στην αρχή αγαπημένο του τραγούδι από την νέα του δουλειά ήταν το “Μια Καλησπέρα” το οποίο ήταν ένα ιδιαίτερο ζειμπέκικο το οποίο σκαρφάλωσε ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου και στην συνέχεια το “Θέμα Χρόνου”.

Ακόμα τόνισε πως στην σημερινή εποχή λείπει μια καλή λαική γυναικεία φωνή η οποία θα αντέξει μέσα στα χρόνια ενώ αναφέρθηκε πως τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί πολλές ταλαντούχες ανδρικές φωνές.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Πλούταρχος | “Η πρώτη προσέγγιση με τον Φοίβο είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια αλλά δεν ευδοκίμησε””

Leave a Reply