Γιώργος Δούκας| Η μεγάλη επιστροφή με ολοκαίνουριο τραγούδι & video clip!

Sep 15, 2015 No Comments by

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Γιώργου Δούκα!

Ο Γιώργος Δούκας επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι. Τίτλος του «Να σε χαίρεται», σε δικούς του στίχους και μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια.

Βασισμένο σε μία ιδέα του σκηνοθέτη Αντώνη Αντωνίου, που, σε συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαεμμανουήλ έγινε πράξη, το video clip μας περιγράφει σκηνές ενός γάμου με διάσημους πρωταγωνιστές και απρόοπτες εξελίξεις. Στο ρόλο της νύφης η Μπέσυ Μάλφα και του γαμπρού ο Ρένος Χαραλαμπίδης, συμπέθεροι (από την πλευρά του γαμπρού) η Τζέσυ Παπουτσή και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, και (από την πλευρά της νύφης) η Νέλλη Γκίνη.
Και η λίστα των επώνυμων συμμετεχόντων συνεχίζεται…
Κουμπάρα η Ρέα Τουτουντζή και καλεσμένοι η Tαμίλα Κουλίεβα , η Κάτια Νικολαϊδου, ο Μάνος Πιντζής, ο Φώτης Σπύρος, η Ρία Τσίγα, ο Χρήστος Τριπόδης κ.α.
Και ξαφνικά εμφανίζεται ο πρώην σύντροφος της νύφης-το ρόλο υποδύεται ο Αντώνης Βλοντάκης και διεκδικεί τη νύφη, αλλά και μία περίεργη δημοσιογράφος-η Ζίνα Κουτσελίνη- που αναστατώνει τους πάντες κ τα πάντα, ενώ ο τραγουδιστής-Γιώργος Δούκας- συνεχίζει να τραγουδάει «Να σε χαίρεται»!

Ένα video clip, με πρωταγωνιστές αγαπημένους φίλους του Γιώργου που γυρίστηκε σε μία πανέμορφη τοποθεσία της Αττικής, τον πολυχώρο ‘ΑMALTHEIA’ στις εγκαταστάσεις του Varkiza Resort , στην παραλία της Βάρκιζας.
Απολαύστε το!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Δούκας| Η μεγάλη επιστροφή με ολοκαίνουριο τραγούδι & video clip!”

Leave a Reply