Γιώργος Λεμπέσης |”Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια απουσίας, είδα κάπως αλλιώς την ζωή μου”

May 13, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής!

Ο Γιώργος Λεμπέσης έχοντας επιστρέψει πολύ δυναμικά με το ολοκαίνουργιο του τραγούδι “Κλείνω Τηλέφωνα”  έπειτα απο μια μακρόχρονη αποχή δέκα ολόκληρων χρόνων απο την μουσική βιομηχανία, βρέθηκε καλεσμένος χτες το βράδυ στο Τhe 2Night Show και μίλησε για όλους και για όλα σε μια απο τις σπάνιες του συνεντεύξεις.

Αρχικά μίλησε για την πολυετή του συνεργασία με τον Φοίβο με τον οποίο κυκλοφόρησαν τεράστιες επιτυχίες και για ποιον λόγο σταμάτησε με αυτόν τον τρόπο, τόσο ξαφνικά η μεταξύ τους σχέση λέγοντας πως:”Mε τον Φοίβο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, αυτό που με πείραξε είναι ότι χάλασε η φιλία μας, τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός τις κατανοώ αλλά στεναχωρήθηκα πολύ γιατί πίστευα πως είχα πολλά ακόμα να δώσω και έτσι ξαφνικά όταν κατέβηκα απο το βαγόνι του Φοίβου, σβήσανε τα φώτα”.

Στην συνέχεια δήλωσε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που συνέβησε η διακοπή στην συνεργασία τους, ξέρει όμως ότι την δεδομένη στιγμή δεν ήταν καλό το timing, βγήκαν πολλοί καλλιτέχνες απο τα διάφορα reality shows και δεν βοήθησε τίποτα τον ίδιο και όλα πηγαίνανε ανάποδα. Γιαυτό πήρε μια απόφαση ότι απο την στιγμή που δεν μπορεί να είναι μπροστά έτσι όπως πρέπει, τότε είναι καλύτερα να απέχει και αυτό όπως τόνισε τον δικαιώνει σήμερα”.

Aκόμα ο τραγουδιστής φανερά ενθουσιασμένος μίλησε για τις ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια, δηλώνοντας πως:”Έκανα κάποια lives και είναι ιδιαίτερη η αγάπη που έχω με τον κόσμο και μου το αποδεικνύει ειδικότερα τα  δυο τελευταία χρόνια που έχω κάνει ακόμα πιο έντονη την παρουσία μου στην σκηνή και πραγματικά γεμίζουν τα μαγαζιά και ευχαριστώ τον κόσμο πάρα πολύ για όλο αυτό”.

Τέλος μίλησε για την νέα του αρχή στην καινούργια του δισκογραφική στέγη την Spin Records, στην οποία έχει ξαναβρει τον εαυτό του και το τραγούδι που του έδωσαν είναι εντελώς πάνω του ενώ έκλεισε μοναδικά την βραδιά με την συνοδεία του Δημήτρη Σταρόβα με το τραγούδι “Έλα ήλιε μου” με το οποίο απογείωσαν όλο το πλατώ.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Λεμπέσης |”Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια απουσίας, είδα κάπως αλλιώς την ζωή μου””

Leave a Reply