Γιώργος Λιανός | “Το τραγούδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και με έχει στηρίξει σε κακές περιόδους”

Feb 08, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ όσα είπε ο τραγουδιστής!

O κορυφαίος Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντ1 “Τhe2NightShow“, στον καλό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου και ραδιοφωνικό του ταίρι επί σειρά ετών καθώς παρουσιάζουνε μαζί τα τελευταία χρόνια το πρωινό του Sfera και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά η κουβέντα πήγε στoυς πολλούς ρόλους που έχει ο Γιώργος Λιανός καθώς εκτός απο την ενασχόληση του με το τραγούδι με το οποίο μας πρωτοσυστήθηκε, έχει γίνει παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια σε πολλά επιτυχημένα projects και ραδιοφωνικός παραγωγός στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο εάν αυτό το μοίρασμα των ρόλων κάνει κακό στον ίδιο, με τον τραγουδιστή να δηλώνει:”Θυμάμαι την Κατερίνα Γκαγκάκη να λέει ότι αυτό επικοινωνιακά δεν μου κάνει καλό και ότι δεν μπορώ να σε πουλήσω,θέλω να έχεις μια συγκεκριμένη ταμπέλα κάτω απο τα ρούχα σου”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τραγούδι το οποίο όπως είπε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και το οποίο τον έχει στηρίξει οικονομικά σε κακές περιόδους της ζωής του.

Τέλος  όσον αφορά το συμβόλαιο που έχει με τον σταθμό Alpha, τόνισε πως μετά το τέλος της εκπομπής “Όλα Παίζουν”, συνέχιζει να πληρώνεται απο τον σταθμό και ότι όλο αυτό έχει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί δεν έχει βρεθεί κατάλληλο project και γιαυτό δεν αναλαμβάνει κάτι αυτή την στιγμή”.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω απόσπασμα!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Λιανός | “Το τραγούδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και με έχει στηρίξει σε κακές περιόδους””

Leave a Reply