Γιώργος Μαζωνάκης | “Ο τρόπος που επέλεξα να κάνω την καριέρα μου είχε να κάνει με την δική μου προσωπική αισθητική”

Jul 02, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε!

Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν μαζί με τον Βασίλη Καρρά στο Έναστρον και βρισκόμενος αυτή την περίοδο, σε ένα γοργό ρυθμό προετοιμασιών λίγο πριν την επικείμενη καλοκαιρινή του περιοδεία, βρέθηκε καλεσμένος στο “Τhe2NightShow” και μίλησε για όλους και για όλα σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην τηλεόραση.

Αρχικά ο τραγουδιστής μίλησε για την σχέση του με τα media όλα αυτά τα χρόνια και για το αν έχει νιώσει κάποια στιγμή ότι έγινε μέρος του συστήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά:Mέρος του συστήματος είμαστε όλοι, απλώς ο τρόπος που επέλεξα να κάνω την καριέρα μου και η επιλογή των συνεργατών μου , του ρεπερτορίου μου και των lives, είχε να κάνει πάντα με την δική μου προσωπική αισθητική οπότε ποτέ δεν χρησιμοποίησα κάποια στρατηγική”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε μια περίοδο της καριέρας του, στην οποία δεν ήταν ενεργός, εξηγώντας τον λόγο,λέγοντας πως το διάστημα 1999-2001 , ένιωσε πως όλο αυτό τον είχε κουράσει αφού από την ηλικία των 15 δούλευε, ήθελε να κάνει μια παύση αφού όπως είπε δεν πιστεύει στην τύχη και θεωρεί πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει και θα είναι μόνο σε καλό”.

Ακόμα όσον αφορά την διάσταση που πήρε το θέμα με τη μη παραχώρηση του χώρου από το Θέατρο Πέτρας και Βράχων για να πραγματοποιήσει φέτος συναυλίες, δήλωσε πως στην Ελλάδα υπάρχει η τάση της υποκρισίας της ταμπέλας και του ταμπού και ο διαχωρισμός του έντεχνου και του εμπορικού, τονίζοντας πως  είναι πολύ υπερήφανος για την καριέρα και τα τραγούδια που έχει πει γιατί έχει καταβάλει κόπο και πολύ χαρά για να το καταφέρει όλο αυτό.

Τέλος μίλησε για την μεγάλη περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι ενώ αποκάλυψε πως τον επερχόμενο χειμώνα θα ετοιμάσει κάτι εντελώς διαφορετικό το οποίο δεν έχει ξανακάνει και το οποίο απαιτεί αρκετές πρόβες και θα εμφανίζεται μόνος του.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Μαζωνάκης | “Ο τρόπος που επέλεξα να κάνω την καριέρα μου είχε να κάνει με την δική μου προσωπική αισθητική””

Leave a Reply