Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο χρυσός δίσκος που παρέλαβε!

Jan 23, 2016 No Comments by

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Παπαδόπουλου για το χρυσό δίσκο που παρέλαβε!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θέλησε μέσω μίας κοινοποίησης που έκανε στα social media του να εκφράσει τη συγκίνησή του. Ο λόγος; Του απονεμήθηκε ένας ακόμη χρυσός δίσκος!

Όχι με τραγούδια που έχουν τη φωνή του, αλλά με τραγούδια που έχουν ερμηνευθεί από τη Μελίνα Ασλανίδου. Ο δίσκος “Μελίνα” έγινε χρυσός και ο Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε περιχαρής ως ο βασικός συνθέτης του. Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω απαθανατίζει τη στιγμή που ο διευθυντής της Heaven Music, κος Σπύρος Σταμούλης, του απονείμει το χρυσό δίσκο.

Δείτε τη φωτογραφία αλλά και το post:

“Ένας δίσκος που έγινε με πολλή δουλειά και αγάπη. Τέσσερα χρόνια ετοιμάζαμε το cd αυτό με την Μελίνα και τους συνεργάτες μας. Είναι η πρώτη φορά που έγραψα μουσική για ολόκληρο δίσκο και είμαι περήφανος για την συνεργασία με την Μελίνα Ασλανίδου. Και, η χαρά μου είναι διπλή που τα τραγούδια μας αγαπήθηκαν από τον κόσμο και συντροφεύουν πολλούς από εσάς σε ιδιαίτερες στιγμές. “Δεν έχω διεύθυνση”, “Τετάρτη βράδυ”, “Αχ κινδυνεύω”, “Δε σε φοβάμαι”, “Καλοκαίρι αγκαλιά μου”. Η μουσική είναι μία. Φτάνει να αγγίζει την ψυχή μας. Σήμερα, ο γενικός διευθυντής της Heaven και φίλος μου Σπύρος Σταμούλης, μου παρέδωσε τον χρυσό δίσκο. Ευχαριστώ για όλα, για την αγάπη και την στήριξη! #papadopoulos #aslanidou #heaven #music #aslanators #papadopoulators

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο χρυσός δίσκος που παρέλαβε!”

Leave a Reply