Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα & Demy: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα τους στο Cabaret @ Romeo | Το tralala.gr ήταν εκεί! (Φωτορεπορτάζ)

Jul 12, 2016 No Comments by

Βρεθήκαμε στη πρεμιέρα του νέου σχήματος του Cabaret @ Romeo και σας μεταφέρουμε όσα έγιναν.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη παρέα με την Τάμτα και την Demy στο Cabaret @ Romeo.

Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη να κάνει την έναρξη με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του, ετοιμάζοντας το κόσμο γι’ αυτό που θα ακουλουθήσει.

Σειρά έχει η ταλαντούχα Demy μας ανέβασε με τις επιτυχίες σε τραγούδια όπως τα “Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα μια ζωγραφιά, “Μόνο μπροστά”, “Ζωγραφιά”, το καινούργιο της single “Θα μείνεις φεύγοντας” αλλά και σε άλλων καλλιτεχνών όπως το “Work” της Rihanna.

Η Τάμτα που συνεργάστηκε ξανά επί σκηνής με τον Γιώργο Σαμπάνη, μοναδική και εκκεντρική όπως πάντα παρουσίασε ένα δυναμικό πρόγραμμα που άνοιξε με το “Cry me a river” μαζί με ιδιαίτερες χορογραφίες και τη τραγουδίστρια πιο sexy από ποτέ.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Γιώργος Σαμπάνης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για ακόμα μια φορά, σε ένα πρόγραμμα που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς, κρατώντας το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το πρωί. Ξεκινώντας τραγούδησε δικά του τραγούδια όπως τα “Ώρα μηδέν”, “Ότι και να είμαι” “Μυστήριο τρένο”, “Μόνο εξ επαφής”, “Άργησες πολύ” αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών όπως του Γιώργου Μαζωνάκη, Αντώνη Ρέμου, του Παντελή Παντελίδη, του Σάκη Ρουβά και άλλων.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα & Demy: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα τους στο Cabaret @ Romeo | Το tralala.gr ήταν εκεί! (Φωτορεπορτάζ)”

Leave a Reply