Γιώργος Τσαλίκης & Γωγώ Τσαμπά πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο views!

Jun 24, 2015 No Comments by

“Βοήθα Παναγιά”.. και όλα θα πάνε καλά!!!

Ενώ περιμένουμε όλοι την απάντηση του Eurogroup για την Ελλάδα είναι η σωστή στιγμή να κάνουμε την αποστολή του τραγουδιού μας… Έτσι πείτε το σαν προσευχή… ” Βοήθα Παναγιά “.. και όλα θα πάνε καλά!!!

Μετά την μεγάλη sold out περιοδεία του στην Αμερική και ενώ ξεκίνησε ήδη τη μεγάλη του περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο ο Γιώργος Τσαλίκης μας παρουσιάζει το ντουέτο του με την Γωγώ Τσαμπά ” Βοήθα Παναγιά” και το σίγουρο είναι ότι για μία ακόμη φορά θα κάνει ” αίσθηση”..!

Το τραγούδι ήδη στο youtube μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα πλησιάζει το μισό εκατομμύριο views, ενώ ήδη στα clubs γίνεται χαμός.

Ο Γιώργος ενώ ετοιμάζει τη νέα του μεγάλη συνεργασία με τον Mohombi, τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το ντουέτο τους, μέσα στον Ιούλιο, και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη συναυλία που θα δώσει με τον Μohompi στην Λεμεσό της Κύπρου την 1η Ιουλίου,καθώς και το γύρισμα του vc του τραγουδιού, κυκλοφορεί ένα ντουέτο με μία καταξιωμένη ερμηνεύτρια της παραδοσιακής μας μουσικής την Γωγώ Τσαμπά.

Ο τίτλος του τραγουδιού ” Βοήθα Παναγιά” επίκαιρος όσο ποτέ..θα τραγουδηθεί και θα χορευτεί από όλους όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία 16 χρόνια με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου , από μικρούς και μεγάλους.

Έτσι κι αλλιώς είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που έχει στο ενεργητικό του τόσο ανατρεπτικές (Azis, Tus, Νίκος Ζωιδάκης κ.τ.λ) και πάντα πολύ πετυχημένες συνεργασίες.. γιατί ο Γιώργος Τσαλίκηςδεν ησυχάζει ποτέ!!

Το Τραγούδι ” Βοήθα Παναγιά” είναι σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιώργου Παυριανού και κυκλοφορεί από την Gabi music.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Τσαλίκης & Γωγώ Τσαμπά πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο views!”

Leave a Reply