Γιώργος Τσαλίκης | “Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με τον Σταμάτη Γονίδη”

Feb 06, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης φιλοξενήθηκε στο πλατώ της εκπομπής “ΝaMaste” sto E με παρουσιάστρια την πολύ καλή του φίλη Ναταλία Γερμανού και μίλησε για όλους και για όλα σε μια ιδιαίτερη κουβέντα.

Αρχικά μίλησε για τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια λέγοντας:”Θέλω να πω κάτι δημόσια, κάτι το οποίο λέω και συνέχεια, ότι είσαι η πιο σταθερή και σωστή σχέση που έχω σε αυτόν τον χώρο αλλά και γενικά στην ζωή μου, σαν παρουσία, σαν φίλη, σαν συγγενής, σαν άνθρωπος, αυτό το πράγμα είναι κάτι το οποίο συμβαίνει μόνο με σένα”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό, δηλώνοντας:”Πήραμε παράταση ενάμιση μήνα, ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί του, άρεσε στον κόσμο,κάναμε και ένα ντουέτο το οποίο πάει πάρα πολύ καλά, κάναμε μια ισότιμη συνεργασία με πολύ αγάπη και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ”.

Ακόμα αποκάλυψε ότι έχει ετοιμάσει γύρω στα 20-25 νέα τραγούδια τα οποία θα συμπεριληφθούν μέσα σε ένα διπλό cd το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο μαζί με άλλα 15 τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει και έχουν κάνει χαμό στα views.

Tέλος σηκώθηκε πάνω, πήρε το μικρόφωνο και έκανε αυτό που ξέρει τόσα καλά όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας μια  ξεσηκωτική ατμόσφαιρα στο πλατώ, τραγουδώντας μια σειρά απο τις πιο μεγάλες του επιτυχίες όπως “Ζήσε το ταξίδι”, “Γιατί αστέρι μου”, “Κάπως έτσι” και το “Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας”.

Απολαύστε δυνατά την εμφάνιση του στο απόσπασμα που ακολουθεί!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιώργος Τσαλίκης | “Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με τον Σταμάτη Γονίδη””

Leave a Reply