Η Demy μιλά για το musical στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει: “Είναι ένας ρόλος που ονειρεύεσαι να ενσαρκώσεις”

Jul 27, 2015 No Comments by

Η Demy μιλά για πρώτη φορά για το νέο της βήμα…

Στην εφημερίδα “Αγορά” παραχώρησε συνέντευξη η Demy και μίλησε για πρώτη φορά για το musical στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει, τη “Μελωδία της Ευτυχίας”.

Η πριγκίπισσα της pop μουσικής στην Ελλάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταπιαστεί με διάφορους τομείς και να τα καταφέρει σε όλους το ίδιο καλά. Έτσι θα τη δούμε να ενσαρκώνει ένα πασίγνωστο και πολύ αγαπημένο ρόλο.

Φέτος θα πρωταγωνιστήσεις στην παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας», η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία το χειμώνα στο «Παλλάς» και θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα. Πως αισθάνεσαι που σου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχεις και να έχεις μάλιστα τον κεντρικό ρόλο;
Είναι ένας ρόλος που ονειρεύεσαι να ενσαρκώσεις, εάν αγαπάς το μιούζικαλ. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για την πρώτη μας παράσταση αλλά και με επίγνωση της ευθύνης που φέρει ένας τέτοιος ρόλος. Απολαμβάνω και αγκαλιάζω κάθε λεπτό πρόβας και την εμπειρία και τις γνώσεις που έρχονται με αυτό.

Τον ρόλο που υποδύεσαι τον έχουν ενσαρκώσει μεγάλα ονόματα της υποκριτικής παγκοσμίως. Σε αγχώνει καθόλου αυτή η σύγκριση;
Προσπαθώ να μην παγιδευτώ σε έναν τέτοιο φόβο σύγκρισης. Σε ένα τόσο διάσημο έργο είναι λογικό να έχουν υπάρξει πολλές “Μαρίες” πριν από εμένα. Προφανώς, με συγκινεί και με τιμά η λίστα των ταλαντούχων ονομάτων που έχουν ενσαρκώσει το ρόλο αυτό. ‘Ομως προσπαθώ να αποφύγω την οποιαδήποτε μίμηση ή προσαρμογή σε κάποιο καλούπι είτε στο κομμάτι της εμφάνισης είτε στο υποκριτικό.

Πως ήταν η Demy στην παιδική της ηλικία; Ήσουν από τα κοριτσάκια εκείνα που τραγουδούσαν στον καθρέπτη με την βούρτσα της μαμάς τους;
Σε γενικές γραμμές, ένα ήσυχο, υπάκουο αλλά υπερδραστήριο παιδί. Όσο και αν θα ήθελα να έχω μια ιστορία που να ξεφεύγει από τα κλισέ, ναι, ήμουν το παιδί με τη βούρτσα και το τεράστιο ντοσιέ με στίχους που μάθαινε τραγούδια, τα πρόβαρε στον καθρέφτη και μετά τα ερμήνευε σε κάποιο μέλος της οικογένειας.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Demy μιλά για το musical στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει: “Είναι ένας ρόλος που ονειρεύεσαι να ενσαρκώσεις””

Leave a Reply