Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει 12 χρόνια μετά τι συνέβη στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στο Discovery Channel!

Jun 11, 2015 No Comments by

Η Δέσποινα Βανδή εκ βαθέων…

Στην Κύπρο και στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος “Τετ-α-Τετ” μίλησε η Δέσποινα Βανδή σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην τηλεόραση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια άνοιξε κυριολεκτικά την καρδιά της και αποκάλυψε την αλήθεια της για γεγονότα του παρελθόντος που συζητήθηκαν πολύ έντονα. Ένα από αυτά ήταν φυσικά η συνέντευξη που έδωσε μαζί με το σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη στο Discovery Channel πριν 12 χρόνια.

Διαβάστε όσα είπε:

 «Μετάνιωσα που δεν τους έκανα μήνυση. Έλεγα στον Ντέμη ότι έπρεπε να τους κάνουμε μήνυση και μου έλεγε να μην ασχολούμαι και πως θα ξεχαστεί. Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους, μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Εκείνο το απόγευμα είδα την εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous” αντί για “Made in Europe”. Μια μονταρισμένη εκπομπή. Ξέρεις πώς είναι το μοντάζ…. Το σπίτι που μέναμε, το νοικιάζαμε, δεν ήταν καν δικό μας Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε στους “Rich and Famous”; Ήταν τρομακτικό, έπαθα σοκ. Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό θα μου είχε κάνει, θα τους κυνηγούσα και ας διαφωνούσε ο Ντέμης».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει 12 χρόνια μετά τι συνέβη στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στο Discovery Channel!”

Leave a Reply