Η Έλενα Ηλιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές φεστιβάλ τραγουδιού ‘GISF’ στο Gibraltar!

Apr 14, 2015 No Comments by

Θα πραγματοποιηθεί στο Gibraltar στις 9 Μαΐου 2015 και θα λάβουν μέρος συνολικά 32 χώρες από όλο τον πλανήτη!!!

Η Έλενα Ηλιάδη για τέταρτη φορά θα συμμετάσχει στο διεθνές φεστιβάλ τραγουδιού «GISF-Gibraltar international song festival» που θα πραγματοποιηθεί στο Gibraltar στις 9 Μαΐου 2015και θα λάβουν μέρος συνολικά 32 χώρες από όλο τον πλανήτη. Η επιλογή των συμμετεχόντων –τραγουδιστών ήταν δύσκολη αφού η διεθνή επιτροπή έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε 700 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Η Έλενα θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αδιαφορώ» το οποίο είναι ακυκλοφόρητο μέχρι την δημοσιοποίηση που θα εκτελεστεί από τους διοργανωτές του διεθνούς φεστιβάλ.

Η Έλενα Ηλιάδη έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα άλλες τρεις φορές στο εξωτερικό στα διεθνή φεστιβάλ τραγουδιών στο Μαυροβούνιο «Suncaneskale» το 2011, 2012 και στο «Ohrid international festival» στην Οχρίδα-Fyrom το 2010 όπου κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης ερμηνείας ανάμεσα σε 24 χώρες που συμμετείχαν από την Ευρώπη. Ερμήνευσε δικό της τραγούδι με ελληνικό στίχο και τίτλο «Όποιος Αγαπά». Το συγκεκριμένο τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της με τίτλο «Voice of Greece» που κυκλοφόρησε στο εξωτερικό τέλος του 2010.

Η Έλενα επίσης ήταν μέλος της διεθνούς επιτροπής και στα τρία διεθνή φεστιβάλ τραγουδιών για τους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες, όπως και μέλος της επιτροπής στην εκπομπή «Talent show» στα Σκόπια το 2010.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Έλενα Ηλιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές φεστιβάλ τραγουδιού ‘GISF’ στο Gibraltar!”

Leave a Reply