Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για πρώτη φορά μετά την αλλαγή δισκογραφικής εταιρίας και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι!

Apr 24, 2015 No Comments by

Η Έλλη Κοκκίνου μετά από καιρό σε τηλεοπτική εμφάνιση….!!!

Η Έλλη Κοκκίνου κάθισε στον καναπέ των “Καρντάσιανς” και έδωσε μία τηλεοπτική συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό απουσίας. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το νέο της τραγούδι “Ας φταίω πάντα εγώ” που σηματοδότησε ουσιαστικά και την αλλαγή της δισκογραφικής της εταιρίας και τη διακοπή της σύμπραξής της με το Φοίβο.

Όσον αφορά τα προσωπικά της, αυτή ήταν από τις λίγες φορές που μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον μπασκετομπολίστα Γιώργο Μπόγρη, για το εάν συγκατοικούν και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Η αδυναμία στον επτάχρονο γιο της, η συγκατοίκηση και πάλι με τη μητέρα της αλλά και η διάλυση του πρώτου της γάμου απασχόλησαν τη συζήτηση κι η Έλλη Κοκκίνου δε δίστασε να δώσει απαντήσεις σε όλα.

“Δεν έχω φτάσει σε σημείο να πληρώσω για τα video clips μου, παλαιοτέρα είχα πληρώσει ένα cd μου ολόκληρο για να το στείλω στη Sony και να το ακούσει. Κάναμε τότε 150.000 και 200.00 πωλήσεις. Ο δίσκος μου “Κόκκινο” είχε φτάσει τις 120.000 πωλήσεις, σήμερα τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση. Έχω ζήσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές σε αυτή τη δουλειά, η επαφή με τον κόσμο μου έχει χαρίσει πολλά”. 

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για πρώτη φορά μετά την αλλαγή δισκογραφικής εταιρίας και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι!”

Leave a Reply