Οι Onirama γίνονται πολυπλατινένιοι και το γιορτάζουν με ένα super party!! | Φωτορεπορτάζ

Mar 19, 2015 No Comments by

Μια βραδιά που μετατράπηκε σε… πάρτι με αφορμή την απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου στο εκρηκτικό συγκρότημα των Onirama!

Φυσικά το Tralala.gr παρευρέθηκε εκεί να σας περιγράψει όλα όσα είδαμε. Φώτα, μουσική και χαμόγελα συνέθεσαν την βραδιά στο Camorra, όπου συνεχίζονται οι δυναμικές εμφανίσεις των Onirama παρέα με την Αποστολία Ζώη.

Το album τους “Best of us”, το οποίο περιλαμβάνει τα 21 καλύτερα τραγούδια του συγκροτήματος , όπως το «Ο Φτωχός», «Μια Μέρα Θα ‘ρθεις», «Η Μπαλάντα Του Τρελού», «Ο χορός», «Δεν Υπάρχεις», «Ευτυχώς Τρελάθηκα», «Ε Και», αλλά και εντυπωσιακές συνεργασίες όπως το «Έλα Γοριλάκι», «Together Forever», «Να Την Προσέχεις», αγαπήθηκαν και ανέδειξαν τον δίσκο σε πολυπλατινένιο! Εκτός αυτού, αμέσως μετά το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα, ο λόγος του συγκροτήματος να γιορτάσει ήταν διπλός: τόσο για την τιμητική απονομή του πολυπλατινένιου τους δίσκου, όσο και για την ονομαστική γιορτή του frontman του συγκροτήματος Θοδωρή Μαραντίνη!

Τη βραδιά αυτή τους τίμησαν με την παρουσία τους πολλά άτομα από την Minos EMI, την δισκογραφική του συγκροτήματος, αλλά και η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 102,2, Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Η νύχτα που ακολούθησε ήταν μοναδική, με τους Onirama να απογειώνουν το κοινό με κάθε τους τραγούδι, σε ένα τρελό party δίχως άλλο!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι Onirama γίνονται πολυπλατινένιοι και το γιορτάζουν με ένα super party!! | Φωτορεπορτάζ”

Leave a Reply