Οι Rec άγγιξαν την κορυφή και “τρέχουν” στο γύρισμα!

Apr 16, 2015 No Comments by

Έρχεται το νέο video clip των Rec.

Έχοντας το Νο1 του επίσημου Airplay Chart στις αποσκευές τους οι Rec ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου του video clip! To τραγούδι που ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές του κόσμου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και βρισκόταν στο TOP5 από την πρώτη εβδομάδα μεταδόσεων του.

Σύμφωνα λοιπόν με την χθεσινή μέτρηση του MediaInspector το “Μπες” ήταν Νο1 σε αρ. μεταδόσεων καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας για Ελλάδα + Κύπρο!

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του νέου video clip. Για πρώτη φορά, ο Γιάννης Παπαδάκος “μπαίνει” στην παρέα των REC με σκοπό να δώσει την δική του κινηματογραφική αισθητική, σε ένα τραγούδι που ήδη έχει κερδίσει της καρδιές του κόσμου.

Ο Γιάννης Παπαδάκος ειναι ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους σκηνοθέτες που έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως: Χάρις Αλεξίου, Γιώργο Μαζωνάκη, Γιώργο Σαμπάνη, Δέσποινα Βανδή, Stan κ άλλους. Τα γυρίσματα του “Μπες ” έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν μες τη Μ. Εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τις πρώτες εικόνες μέσα στις γιορτές του Πάσχα!

Αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα…

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι Rec άγγιξαν την κορυφή και “τρέχουν” στο γύρισμα!”

Leave a Reply