«Η τεράστια Άννα Βίσση την βραδιά της Eurovision ήταν λίγη»| Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

May 21, 2015 No Comments by

Σκληρές δηλώσεις για την Άννα Βίσση… ποιος τις έκανε;

Χαμό στο διαδίκτυο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες τα δεικτικά σχόλια του πρόεδρου τουOGAE GreeceΑντώνη Καρατζίκου, σχετικά με την Άννα Βίσση και τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision το 2006, τη χρονιά που τη διοργάνωση ανέλαβε η Ελλάδα.

Σε συνέντευξή του στη ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή της Άστρη Μαυρέα, ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίας – Έλενας Κυριάκου. Η πορεία της συζήτησης οδηγήθηκε λίγο μετά στη σύγκριση της Μαρίας – Έλενας με την Άννα Βίσση μιας και το 2006 ήταν η τελευταία φορά που είχε στείλει η Ελλάδα μπαλάντα στη Eurovision. Τι είπε ο Αντώνης Καρατζίκος; “Η τεράστια Άννα Βίσση δεν ήταν τεράστια εκείνο το βράδυ, ήταν λίγη και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ το λένε όλοι. Είχε κουραστεί και ανέβηκε στην σκηνή ανέτοιμη σκηνικά και φωνητικά. Δεν δέχτηκε να την σκηνοθετήσει κανένας, δεν δέχτηκε να έχει κανέναν δίπλα της. Βγήκε μόνη της και ήταν δική της επιλογή”.

Μάλιστα αυτό δεν ήταν το τέλος των δηλώσεών του σχετικά με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, στη συνέχεια πρόσθεσε “H Άννα Βίσση έκανε αυτό που ήθελε εκείνη. Ήταν φαβορί και πίστευε πως μπορούσε να ξανακερδίσει αλλά πήγε εντελώς ανέτοιμη και κατά την γνώμη μου είχε και πολύ υψηλή θέση σε σχέση με την προετοιμασία που είχε κάνει. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου έχει καλύτερη φωνή από την Άννα Βίσση και ναι τολμώ να το πω, είναι αλήθεια”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “«Η τεράστια Άννα Βίσση την βραδιά της Eurovision ήταν λίγη»| Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;”

Leave a Reply