Ιλάνα Κολλίτση: “Αυτό που με στεναχώρησε παραπάνω ήταν η προβολή μου σαν πριγκίπισσα και κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο”

May 19, 2015 No Comments by

Η πικρία της παίκτριας που αποχώρησε από το “The Voice”.

Η Ιλάνα Κολλίτση που γνωρίσαμε μέσα από το “The Voice 2″ μίλησε αποκλειστικά στο star.gr και θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για ορισμένες διαδικασίες του παιχνιδιού που προβλήθηκαν λάθος και άφησαν άλλες εντυπώσεις. Η κύπρια τραγουδίστρια δεν έκρυψε την απογοήτευσή της γιατί όπως λέει κάποια πράγματα φάνηκαν τελείως διαφορετικά από ότι ήταν.

Σχετικά με την πρώτη ανάρτησή της στο facebook μετά το επεισόδιο των battles στο οποίο παρακολουθήσαμε την ίδια να χάνει και να αποχωρεί, η Ιλάνα Κολλίτση λέει:

“Θα έπρεπε τα πράγματα να είναι πιο δίκαια. Με μια κλήρωση θα έπρεπε να αποφασίζεται η σειρά των blind auditions – γιατί άλλο είναι να είσαι την τελευταια μερα των auditions, μεσα στους τελευταίους κιόλας υποψήφιους της ημέρας, να είσαι εκεί δηλαδή από τις 9 το πρωί και να τραγουδάς η ώρα 11 το βράδυ , όπως έτυχε σε μένα, και άλλο να είσαι μέσα στους πρώτους. Εκτός από την κούραση την δικη μας, είναι και το ότι αλλιώς αποφασίζουν οι coaches για το ποιους θα πάρουν στην ομάδα τους στην αρχή, όταν έχουν πολλές ακόμα θέσεις, και αλλιώς στο τέλος. Αυτή την αποφασίζει η παραγωγή αλλά δεν την δείχνει και όπως στ’ αλήθεια έγινε, αλλά όπως βολεύει για τηλεθέαση, εμένα για παράδειγμα, με έδειξε σαν να ήμουν η 5η του Μιχάλη, ενώ στα αλήθεια ήμουν στις 1-2 τελευταίες, αν όχι και η τελευταία! Επίσης στα battles, εγώ και η Κατερίνα ήμασταν το ζευγάρι νούμερο 30 από τα 32 battles (κάτι το οποίο πάλι προκαθορίζει η παραγωγή), και μας έδειξαν λες και ήμασταν κάπου στη μέση. Τι σημαίνει αυτό είναι πως στην πραγματικότητα, την ώρα που τραγουδήσαμε μόνο η Δέσποινα Βανδή είχε ένα ελεύθερο στυλ ενώ το έδειξε λες και όλοι είχαν. Μάλιστα, στην πραγματικότητα, ο Αντώνης Ρέμος πατούσε το κουμπί και έλεγε πως θα ήθελε πολύ να με κλέψει… όλα αυτά χάθηκαν στο μοντάζ.Αυτό όμως που με στεναχώρησε παραπάνω, ήταν η προβολή μου σαν πριγκίπισσα και κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο… κάτι το οποίο απέχει τόσο πολύ από το ποια είμαι. Μπορεί να πουλάει σαν εικόνα, αλλά δεν είναι η αληθινή μου εικόνα. Είναι πολλά από τα λόγια μου που κοπήκαν, και άλλα τόσα που οδηγήθηκαν να πω… Εγώ ούτε ποιος είναι ο παππούς μου ήθελα να φανεί, ούτε πως είναι το σπίτι μου, όχι γιατί ντρέπομαι για αυτά, αλλά γιατί δεν σημαίνουν τίποτα στην πραγματικότητα, πόσο μάλλον σε ένα show που λέγεται Voice, και που όλοι οι παίχτες θα έπρεπε να είμαστε εκεί σαν ίσοι και όμοιοι, με κοινό πάθος το τραγούδι μας!
Είναι πολλά που αποφασίζονται από πριν, πολλά λόγια που κόβονται, και έτσι χάνεται η ουσία αυτού που θέλεις να πεις…. Αυτά δεν τα ξέρει ο κόσμος, και είναι κρίμα να γίνονται… Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Ούτε θυμωμένη είμαι, ούτε πικραμένη, ούτε νιώθω αδικημένη με το αποτέλεσμα του Battle. Απλά θα ήθελα πολύ αυτά που προαναφέρω να διορθωθούν μελλοντικά… για τα επόμενα παιδιά που θα πάνε… γιατί για όλους όσους πάμε εκεί, είναι ίσως το πιο μεγάλο όνειρο ζωής!”

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ιλάνα Κολλίτση: “Αυτό που με στεναχώρησε παραπάνω ήταν η προβολή μου σαν πριγκίπισσα και κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο””

Leave a Reply